| Zvětšení a modelace prsou - diskuze na toto téma |
Ahoj, chci si nechat po dětech udělat prsa a budu ráda když se se mnou podělíte o zkušenosti. Kde jste byli v Praze?
mína | 18.3.2023 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zvětšení a modelace prsouTaky jsem si vždycky říkala, že po dětech si nechám zvětšit prsa a řekla jsem si, že letos už do toho konečně půjdu takže se připojím k otázce.. :-)
Odpověď Magda | 19.3.2023 17:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zvětšení a modelace prsouJá jsem byla na ABClinic v Praze a jsem ráda, že jsem šla zrovna k nim, protože výsledek je perfektní a celkový přístup a péče naprosto perfektní :-) Operoval mě pan doktor Hendrych. Odpověď mína | 23.3.2023 18:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zvětšení a modelace prsouMoc děkuju za odpověď, na tuhle kliniku čtu samé dobré ohlasy takže se k nim objednám na konzultaci.
Odpověď Adriana | 30.3.2023 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zvětšení a modelace prsouABClinic znám, u nich si sestra nechala dělat prsa a moc je chválila, ani mě nenapadlo že bych tu epilaci mohla vyřešit u nich, super :) Odpověď |