| Kojenecké mléko - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, když jste čekaly mimčo, tak přemýšlely jste třeba i nad tím, že nebudete moct kojit nebo hned ze startu nebudete mít mléko? Já to poslední měsíc řeším pořád a nevím jestli je dobré mít doma něco v záloze? Jana | 22.3.2023 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kojenecké mléko Ahojky, já jsem nad tím nepřemýšlela, protože jsem doufala, že budu kojit, jenže nám to nějak nešlo, takže jsme na UM. Takže bych si možná nějaké menší balení mlíčko do zálohy vzala. Odpověď Dita | 26.3.2023 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kojenecké mléko Musíš zkoušet, které Vám bude sedět, také jsem to tak udělala a nakonec jsem vybrala UM s colostrem, vybírala jsem hodně i podle složení. Odpověď Petra | 31.3.2023 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kojenecké mléko Já jsem doma v záloze mlíčko měla a dobře jsem udělala, protože jsem kojila první měsíc a pak už se mi mléko netvořilo. Měla jsem štěstí a zůstali jsme u toho, co jsem koupila jako první a to tady to premium https://www.alza.cz/maxi/sunar-premium-4-batoleci-mleko-700-g-d6636134.htm?o=5 Odpověď Metlova | 2.4.2023 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kojenecké mléko Kojila jsem dceru 4 měsíce, ale s dokrmováním poocí UM, ze začátku jsem se snažila o to abych jen kojila, ale bohužel to dcerce nestačilo, takže jsem sáhla po UM Colvia. Dívala jsem se také hlavně na složení a toto se mi velmi zamlouvalo. Dcerce chutná adobře po něm i prospívá, tak to je pro mě důležité, že je spokojená. Odpověď Kristýna | 10.12.2024 09:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kojenecké mléko Ahoj, úplně tě chápu, taky jsem nad tím přemýšlela. Mít doma jedno balení mléka pro jistotu není vůbec špatný nápad, kdyby se kojení hned nerozjelo. Já jsem měla připravený Nutrilon, kamarádka zase používala Sunar a jiná chválila Bebivitu. Hlavně se zbytečně nestresuj, mimčo si nakonec poradí, a když bude potřeba, poradí i pediatr. Odpověď |