| Co na proti padání vlasů - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, prosím o radu co s mastnými a padajícími vlasy... Já jsem s tím dřív problém neměla, ale poslední dobou s tím teda bojuju. Denně mám na hřebenu chuchvalce vlasů, i po bytě je nacházím a po vaně ani nemluvím. Nevím, co se stalo, ale prostě mi ty vlasy začaly padat... Nemáte prosím tip, co by mi to pomohlo zastavit?
Petra | 2.3.2023 15:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na proti padání vlasůMně by spíš zajímalo jestli jsou i nějaké doplňky, které jsou určené na výživu vlasů a co konkrétně je dobré užívat, aby se mi vlasy leskly? Odpověď Adéla | 21.3.2023 16:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na proti padání vlasůCo se mi na vlasech projevilo je účinek tady toho doplňku od Veniry https://www.notino.cz/venira/vlasy-nehty-plet-malina-doplnek-stravy-pro-vlasy-nehty-a-pokozku/ Odpověď Adéla | 22.3.2023 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na proti padání vlasůNa výživu vlasů bych řekla, že budou super ty vitamíny, co má Denatura. Tam se mi to složení líbí a líbí se mi i to, že myslí i na nás na vegany. Odpověď |