| Lámavé nehty - diskuze na toto téma |
Co vám pomáhá na lámavé nehty? Je lepší nějaký zpevňovací lak nebo vitamíny? Ivka | 26.7.2023 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lámavé nehtyJá bych zase potřebovala poradit jak se zbavit plísně na nehtech. Nechala jsem si jednou udělat nehty samozřejmě se to na mě hned chytlo, nevím jestli neměli dostatečně vydesinfikované nástroje, ale nemůžu se toho už dobu zbavit :-/
Odpověď Denisa | 30.7.2023 12:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Lámavé nehtyNo jo to si chce dávat pozor kam jdeš, mně se to taky stalo a je to fakt nepříjemný, zbavit se toho je na dlouho. Já jsem se toho taky nemohla zbavit a nakonec jsem objevila pryskyřicový lak Abicin (najdeš v online lékárnách) natírala jsem dvakrát týdně a za dva měsíce to bylo konečně pryč :) tak to zkus, třeba ti to taky pomůže ;)
Odpověď Mirka | 27.11.2023 18:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lámavé nehtyA poradíte nějaký doplněk stravy pro hezkou pleť, vlasy a nehty? Co se vám osvědčilo?
Odpověď Erika11 | 28.11.2023 19:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Lámavé nehtyZkus https://nezestarni.cz/e-shop/doplnky-stravy/inventia/invita-skin-beauty-plus-koenzym-q10-lyofilizovany-hydrat-ziveho-kolagenu-60-kapsli.html zkusila jsem toho víc a tenhle je jednoznačně nejlepší. Mám díky němu na první pohled mladší a pevnější pleť, hezčí vlasy i nehty a moc mi pomohl i na klouby :)
Odpověď Pavlata | 26.12.2023 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lámavé nehtyMně se nehty krásně zpevnily od té doby co piju kolagenový drink Venira, mám taky o hodně hezčí a pevnější vlasy a pleť :-)
Odpověď |