Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Kvalitní nože

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kvalitní nože - diskuze na toto téma
Pěkný den, holky, chtěla bych se zeptat... Kde koupím kvalitní kuchyňské nože? Jako vím, že je shopů celá řada, ale já chci takové, co vydrží, takže to bude nějaká investice a chci tedy koupit kvalitu, proto prosím o doporučení :)

Renata | 6.4.2023 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní nože
Já koupila nože tady https://profikuchar.sk/c/premier . Vařím opravdu hodně, nejen doma, ale občas i na akcích a vozím si je s sebou. Jsou vyvážené, takže mě po celým dnu na akci nebolí ruka. No a jak si na ně jednou zvykneš, už nechceš jiné :D. Za sebe doporučuji, koukni na ně.

Odpověď
Andrea | 21.4.2023 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kvalitní nože
Ahoj Renčo, dívala jsem se na jejich nabídku nožů a líbí se mi toto https://profikuchar.cz/c/bloky-s-nozi/tsuki-sada-3-nozu-v-bloku-a-krajeci-deska , ale nevím, jestli je to dobrá volba, přeci jen to není nejlevnější.

Odpověď
Kristýna | 28.4.2023 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní nože
Jak si brousíte nože? Necháváte je někde brousit nebo si je brousíte sami? U nás ve městě to rozhodně nikdo nedělá

Odpověď
Alča6 | 29.4.2023 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kvalitní nože
My máme brusný kámen, koupili jsme ho spolu s noži od dellinger.cz a můžu ti to doporučit, je to suprová věc ;) nabízejí i kurzy broušení nožů.

Odpověď
Kristýna | 30.4.2023 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kvalitní nože
No že bych to zkusila...to zní docela zajímavě, díky za info :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné