| Odličovací gel a micelárka co nevysušuje pleť - diskuze na toto téma |
Dobrý den, dáte mi doporučení na odličovací gel na pleť a micelární vodu? Všechny odličovače, které jsem měla hrozně vysušují mou pleť, mám ji asi hodně citlivou. Nemáte někdo podobný problém? Hanka | 3.3.2023 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Odličovací gel a micelárka co nevysušuje pleťSuper odličovací gel a micelární vodu má Astrid Hyaluron. Krásně a jemně odlíčí veškerý make-up, pleť je čistá a jemná a nevysušuje. Navíc obsahuje komplex minerálů, proteinů a vitaminů. Odpověď Julie | 5.3.2023 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Odličovací gel a micelárka co nevysušuje pleťMoc děkuji za doporučení - napíšete ještě, jestli se dá gel a micelárka od Astrid objednat na internetu? Odpověď Hanka | 9.3.2023 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Odličovací gel a micelárka co nevysušuje pleťAno, tuto řadu objednávám tady https://www.dm.cz/search?query=astrid%20hyaluron&searchType=product Odpověď Zuzana | 20.3.2023 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Odličovací gel a micelárka co nevysušuje pleťHolky, taky tento odličovák a micelárku zkusím. Značku Astrid mám moc ráda - jejich Mandlový krém kupuju už roky. Odpověď |