Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Akné před menstruací

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Akné před menstruací - diskuze na toto téma
Zdravím, holky nemáte zkušenost s akné před menstruací? Napíšete, co Vám třeba pomohlo nebo zafungovalo?

Mirka | 3.3.2023 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akné před menstruací
Mě se osvědčil PMS Harmony od Herbanicum. Jde o čistě přírodní doplněk stravy a funguje skvěle na premenstruační syndrom i akné.

Odpověď
Jitka | 5.3.2023 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Akné před menstruací
Děkuji za komentář - napíšete ještě prosím, kde bych si o PMS Harmony mohla přečíst víc informací a případně ho i objednat?

Odpověď
Mirka | 9.3.2023 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Akné před menstruací
Tady najdete víc informací a hned si ho tam i objednáte https://www.herbanicum.cz/pms-harmony/

Odpověď
Blanka | 20.12.2024 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akné před menstruací
Po dlouhém váhání jsem si pořídila https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-stribrna-s-kovovym-reminkem/ a nikdy jsem toho nelitovala. Kromě sledování kroků a spánku jsem si oblíbila menstruační kalendář, který mi pomáhá mít přehled o svém cyklu. Hodinky mi připomínají důležité dny, a to mi opravdu usnadňuje plánování. Data se automaticky ukládají do aplikace v mobilu, kde mám vše pěkně přehledně. Design hodinek je elegantní a lehký, a jejich nošení je opravdu pohodlné. Jsou pro mě ideálním pomocníkem.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné