| Atopický exem - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, jako malá sem trpěla na atopický exem. Teď byl hodně dlouho klid, ale po porodu se mně zase začal objevovat. Čím mažete nebo nějaký koupele doporučíte? co vám zabralo. Nechce se mi nic zkoušet. Dám spíš na rady. Pavlína | 26.3.2018 16:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemNa atopak mně v lékárně doporučili krém Protopan. Koukni na www.protopan.cz, můžeš si nechat poslat vzorek, uvidíš, jak ti bude vyhovovat.
Odpověď radka | 23.5.2018 08:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemTaky jsem si nechala doporučit a protopan je fakt super,moc jsem tomu nevěřila, ale mile překvapil! Odpověď Mirka | 2.6.2018 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemAhoj, mám pocit, že nám exem hodně zhoršuje prací prášek, holky, v čem perete? Existuje nějaký prášek, který nedráždí kůži? Odpověď Linda | 4.6.2018 11:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemJá kupuju v lékárně prací prášek dalli med. Je jak pro alergiky, tak pro atopiky a na rozdíl od jiných opravdu dobře pere. Odpověď Mirka | 6.6.2018 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Atopický exemSkvělý, děkuji moc za radu, zeptám se u nás v lékárně. Odpověď Dita | 25.6.2018 09:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemUrčitě se ppodívej na protopan.cz,tuhle značku používam už nějakou dobu a ne jen krém ale i sprcháč,omega 3a6 a ted pojedem k moři tak jsem přikoupila i opalovák,super kvalitní značka Odpověď Michaela | 9.7.2018 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemPokud jde jenom o ložiska, tak je výborná tahle mast www.rosenpharma.cz/produkty/dermokosmetika/prvni-pomoc/neophytiol Odpověď Laura | 22.7.2018 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemTaky ho máme doma .. ale u nás se nejvíc používá na opruzeniny, protože po něm hnedka zmiznou :) Odpověď Jarka | 24.7.2018 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemA on je určený přímo na opruzeniny ? Může přijít na dětskou pokožku ? Odpověď Laura | 17.8.2018 17:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Atopický exemTím, že neobsahuje kyselinu boritou, tak ano je vhodný i na dětskou pokožku a jak jsem psala naší malé pomohl moc :) Odpověď Eliška | 13.7.2018 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemKterý opalovací krém používáte, když trpíte na exemy? Děkuji za doporučení Odpověď Soňa | 16.7.2018 17:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemMě vyhovuje nejvíc Bioderma nebo Ladival Odpověď Eliška | 19.7.2018 17:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Atopický exemKterý raději, nebo spíš i jaký faktor? Odpověď Soňa | 23.7.2018 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Atopický exemMám ráda obě značky, kupupu co je zrovna v akci, protože jinak je to docela dražší. Na léto jsem kupovala https://www.lekarnalancier.cz/slunecni-ochrana/ , kde je mají v akci ještě teď. Odpověď Eliška | 24.7.2018 14:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Atopický exemKOupím na vyzkoušení oba, jeden je pro nasi rodinu stejne málo. Zjistím který je lepsí :-). Děkuji za doporucení. Prosím te, jeste dotaz ohledne lekarny. Musím to objednávat nebo to mají i přímo v Lancieru bez objednání? Odpověď Soňa | 27.7.2018 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Atopický exemJe lepší si to u nich napřed objednat. Mají hodně věcí, ale všechno ne. Odpověď Natálie | 7.2.2019 14:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemJá používám tento opalovací krém https://www.protopan.cz/produkty/protopan-sun-protect-opalovaci-krem. Je vážně super.
Odpověď Anežka | 21.9.2018 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemTaky se mi to v těhotenství zhoršilo, ale hodně jsem si ložiska promazávala tady tou mastičkou, takže se mi to zlepšilo a hlavně nerozlézalo www.altaherba.cz/ekzemy-lupenka/sauroderma-telove-mleko Odpověď Jaňule | 4.10.2018 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemZa jak dlouho byl vidět rozdíl ? To je něco přírodního ? Odpověď Anežka | 10.10.2018 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Atopický exemDo týdne byl znát rozdíl, hlavně pokožka po mlíčku zůstane hezky heboučká a není hnedka vysušená. A ano co se týče složení tak to není žádná chemie Odpověď Lucie | 26.9.2018 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemMě nejvíce pomohl konopný krém https://www.pharma-future.com/cs/domu/423-konopne-mazani-ekzem-75-ml.html nedám na něho dopustit. Cenově dostupný a exem na ústupu Odpověď Iva | 28.9.2018 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemJak casto je potreba mazat? Zkusím ho taky koupit. Dá se v lékárně? Odpověď Lucie | 23.10.2018 17:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Atopický exemKoupíš bud na stránkách nebo v lékárně.A mažu podle potřeby. On je sice mastný, ale poměrně rychle se vstřebává. Takže to není problém i během dne. Odpověď Iva | 25.10.2018 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Atopický exemDěkuji za doporučení, objednávám :) Odpověď Lucie | 28.10.2018 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Atopický exemDoporučuju podívat se na ty stránky pharma future. Mají tam i informace ohledne masti. Já mažu podle potřeby Odpověď Ivana | 29.10.2018 10:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Atopický exemJe tenhle krém i pro děti? Odpověď Markéta | 15.11.2018 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemFakt je vhodný na ekzém ? Nevíš jestli je vhodný i pro děti ? Odpověď Kačka | 21.10.2018 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemAhoj, jaký používáte sprchový krém, když má dítě sklony k atopii? Odpověď Jarka | 22.10.2018 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemAhoj, my kupujeme tuhle https://www.notino.cz/la-roche-posay/lipikar-olej-do-koupele-pro-suchou-az-velmi-suchou-pokozku/ Jsme spokojení, nevysušuje pokožku a malej má po ní krásně hebkou kůži. Odpověď Nina | 25.10.2018 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Atopický exemTaky ho kupujeme a malýmu dělá opravdu dobře. Odpověď Sima | 30.10.2018 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemDívala bych se určitě po něčem co je na přírodní bázi bez chemie. S ekzémem mám bohaté zkušenosti takže můžu poradit. Odpověď Tereza V. | 9.11.2018 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemZdravím, já mám ekzém od cca 1roku. Nikdy mi nic pořádně nepomohlo až teď mažu bambuckým máslem a naprostá spokojenost. Ranky zacelené, kůže pružná a promaštěná. Pomalu se všechno hojí :-) Doporučuji kouknout na www.notino. tam mají široký výběr přírodní kosmetiky. Odpověď Tina | 19.11.2018 00:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemUž si opravdu nevím rady, chvilku mi zabírala konopná mast, ale pak zase nic, jiné mi ani nepomáhá. je možné, že ty krémy po čase přestávají působit jako na začátku? :-/ Odpověď Sima | 3.12.2018 11:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Atopický exemJak často ty mastičky používáš ? Odpověď Tina | 18.12.2018 14:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Atopický exemNěkolikrát denně po dobu asi 3 měsíců možná déle :( Odpověď Soňa | 31.12.2018 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemU nás jsou děti naštěstí zdravé, uf. A to je teda štěstí, protože já mám s eemem teda patálie celý život. Jaký krém používáte vy, maminky? Odpověď Míša | 22.1.2019 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemPharma future má úžasné krémy na ekzém. Používím je na ta ložiska co mám a po těch mastičkách se mi to vždycky o hodně zlepší. Odpověď Soňa | 25.1.2019 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Atopický exemA neštípe to na těch ložiscích ? Já je mám právě taky a co jsem používala třeba uriage tak to štípalo jak čert, celé to zrudlo a zlepšené žádné Odpověď Kristýna | 17.2.2019 10:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemAhoj holky, také jsem atopička a teď zkouším tady tu mastičku od pharma future (www.pharma-future.com/cs/domu/konopne-mazani-ekzem-75-ml-423) a rozhodla jsem se, že ji doporučím dále, protože mně se po ní ekzém zlepšuje, takže si myslím, že by mohla pomoct i vám. Odpověď Edita | 6.3.2019 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemKdyž trpíte na atopický ekzém tak čím se umýváte? Jaké sprchové mléka nebo oleje používáte?
Odpověď Vifinka | 19.3.2019 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemDobrý den, já používám sprchový olej od Protopanu. Ten mám hodně ráda a vyhovuje mi.
Odpověď Terezka | 6.4.2019 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemDobrý den, používáte někdo na atopický ekzém i nějaké doplňky stravy?
Odpověď Denisa | 13.12.2019 10:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemNejlepší je si upravit jídelníček, to je vlastně taková očista a léčba "zevnitř" a zvenku jsem to řešila mastičkami a pomohlo mi to moc. Odpověď Lenka | 20.12.2019 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemDoplňky si myslím, že tady na to nejsou, jelikož ekzém je kožní problém a je hodně známé, že pomáhají konopné krémy. Odpověď Ivana | 23.4.2019 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemDobrý den, já užívám doplněk stravy pH balance od Protopanu.
Odpověď Sandra | 26.12.2019 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemNemáte vyzkoušené i nějaké krémy pro úplná miminka s ekzémem ? Odpověď Kika | 3.1.2020 10:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemVýbornou zkušenost mám s těmito krémy pro prcky www.pharma-future.com/cs/pripravky-pro-deti-33 Odpověď Vendula | 17.3.2021 15:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemNa tento problém mi rychle zabral CBD olej, který jsem koupila z internetového obchodu https://www.cbdcko.cz/cbd-oleje/ CBD oleje obsahují kanabinoidy, terpeny a flavonoidy, které jsou velice dobré právě na kožní problémy. Poradila mi to kamarádka, která měla obrovský problém s akné. Vyzkoušela jsem to a asi po 14 dnech se mi to začalo rychle zlepšovat. Odpověď Nikča | 27.4.2022 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemMně hodně pomohl konopný krém. Koupila jsem si denní a noční a ekzém se mi o dost zlepšil. Odpověď Sandra | 26.5.2022 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Atopický exemMohla bych vědět od jaké značky sis krémy koupila? Odpověď Nela | 24.8.2024 02:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Atopický exemOno kdo tohle nezažil, tak to podle mého názoru nemůže ani nikdy pochopit... Já jsem s exémem bojovala opravdu dlouho a rozhodně to není vůbec nic příjemného. Pak se to zhoršovalo, až z toho byla nakonec lupénka. Lupénka mě trápí již mnoho let a nacházela jsem jen málo produktů, které by mi skutečně pomohly. Většina krémů byla příliš těžká nebo mastná a nezanechala moji pokožku v lepším stavu. Pak jsem ale objevila vyživující balzám na tělo https://www.dermafood.cz/p/vyzivujici-balzam-na-telo , který neobsahuje kortikoidy a byla jsem nadšená. Balzám se vysouvá jako rtěnka, což mi umožňuje snadno nanášet produkt přímo na postižená místa, aniž bych si ušpinila ruce. Po prvním použití jsem zaznamenala, že pokožka je méně podrážděná a lupénka se začala zlepšovat. Odpověď Nela | 4.10.2025 08:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Atopický exemDlouhé roky se potýkám s lupénkou a už jsem vypozorovala, že se mi nejvíc zhoršuje ve chvílích, kdy jsem ve stresu. Pořídila jsem si chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-3-gps-stribrna-s-kovovym-reminkem/ , které mi pomáhají lépe vnímat, kdy je toho na mě moc. Díky funkci měření stresu vidím přesně, kdy moje tělo reaguje napětím, a můžu se včas zklidnit – dám si krátkou pauzu, zhluboka dýchám nebo se jdu projít. Od té doby mám svoje emoce i tělo víc pod kontrolou. A i moje pokožka je klidnější. Líbí se mi, že všechna data se ukládají do aplikace, takže vidím, jak se postupně zlepšuji. Hodinky jsou navíc elegantní, kovový řemínek působí luxusně a nosím je ráda každý den. Odpověď |