Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Atopický exem

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Atopický exem - diskuze na toto téma
Ahoj holky, jako malá sem trpěla na atopický exem. Teď byl hodně dlouho klid, ale po porodu se mně zase začal objevovat. Čím mažete nebo nějaký koupele doporučíte? co vám zabralo. Nechce se mi nic zkoušet. Dám spíš na rady.

Pavlína | 26.3.2018 16:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Na atopak mně v lékárně doporučili krém Protopan. Koukni na www.protopan.cz, můžeš si nechat poslat vzorek, uvidíš, jak ti bude vyhovovat.

Odpověď
radka | 23.5.2018 08:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Atopický exem
Taky jsem si nechala doporučit a protopan je fakt super,moc jsem tomu nevěřila, ale mile překvapil!

Odpověď
Mirka | 2.6.2018 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Ahoj, mám pocit, že nám exem hodně zhoršuje prací prášek, holky, v čem perete? Existuje nějaký prášek, který nedráždí kůži?

Odpověď
Linda | 4.6.2018 11:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já kupuju v lékárně prací prášek dalli med. Je jak pro alergiky, tak pro atopiky a na rozdíl od jiných opravdu dobře pere.

Odpověď
Mirka | 6.6.2018 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Atopický exem
Skvělý, děkuji moc za radu, zeptám se u nás v lékárně.

Odpověď
Dita | 25.6.2018 09:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Určitě se ppodívej na protopan.cz,tuhle značku používam už nějakou dobu a ne jen krém ale i sprcháč,omega 3a6 a ted pojedem k moři tak jsem přikoupila i opalovák,super kvalitní značka

Odpověď
Michaela | 9.7.2018 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Pokud jde jenom o ložiska, tak je výborná tahle mast www.rosenpharma.cz/produkty/dermokosmetika/prvni-pomoc/neophytiol

Odpověď
Laura | 22.7.2018 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky ho máme doma .. ale u nás se nejvíc používá na opruzeniny, protože po něm hnedka zmiznou :)

Odpověď
Jarka | 24.7.2018 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A on je určený přímo na opruzeniny ? Může přijít na dětskou pokožku ?

Odpověď
Laura | 17.8.2018 17:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tím, že neobsahuje kyselinu boritou, tak ano je vhodný i na dětskou pokožku a jak jsem psala naší malé pomohl moc :)

Odpověď
Eliška | 13.7.2018 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Který opalovací krém používáte, když trpíte na exemy? Děkuji za doporučení

Odpověď
Soňa | 16.7.2018 17:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mě vyhovuje nejvíc Bioderma nebo Ladival

Odpověď
Eliška | 19.7.2018 17:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Který raději, nebo spíš i jaký faktor?

Odpověď
Soňa | 23.7.2018 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Atopický exem
Mám ráda obě značky, kupupu co je zrovna v akci, protože jinak je to docela dražší. Na léto jsem kupovala https://www.lekarnalancier.cz/slunecni-ochrana/ , kde je mají v akci ještě teď.

Odpověď
Eliška | 24.7.2018 14:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Atopický exem
KOupím na vyzkoušení oba, jeden je pro nasi rodinu stejne málo. Zjistím který je lepsí :-). Děkuji za doporucení. Prosím te, jeste dotaz ohledne lekarny. Musím to objednávat nebo to mají i přímo v Lancieru bez objednání?

Odpověď
Soňa | 27.7.2018 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Atopický exem
Je lepší si to u nich napřed objednat. Mají hodně věcí, ale všechno ne.

Odpověď
Natálie | 7.2.2019 14:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já používám tento opalovací krém https://www.protopan.cz/produkty/protopan-sun-protect-opalovaci-krem. Je vážně super.

Odpověď
Anežka | 21.9.2018 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Taky se mi to v těhotenství zhoršilo, ale hodně jsem si ložiska promazávala tady tou mastičkou, takže se mi to zlepšilo a hlavně nerozlézalo www.altaherba.cz/ekzemy-lupenka/sauroderma-telove-mleko

Odpověď
Jaňule | 4.10.2018 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Za jak dlouho byl vidět rozdíl ? To je něco přírodního ?

Odpověď
Anežka | 10.10.2018 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Do týdne byl znát rozdíl, hlavně pokožka po mlíčku zůstane hezky heboučká a není hnedka vysušená. A ano co se týče složení tak to není žádná chemie

Odpověď
Lucie | 26.9.2018 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Mě nejvíce pomohl konopný krém https://www.pharma-future.com/cs/domu/423-konopne-mazani-ekzem-75-ml.html nedám na něho dopustit. Cenově dostupný a exem na ústupu

Odpověď
Iva | 28.9.2018 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak casto je potreba mazat? Zkusím ho taky koupit. Dá se v lékárně?

Odpověď
Lucie | 23.10.2018 17:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koupíš bud na stránkách nebo v lékárně.A mažu podle potřeby. On je sice mastný, ale poměrně rychle se vstřebává. Takže to není problém i během dne.

Odpověď
Iva | 25.10.2018 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuji za doporučení, objednávám :)

Odpověď
Lucie | 28.10.2018 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doporučuju podívat se na ty stránky pharma future. Mají tam i informace ohledne masti. Já mažu podle potřeby

Odpověď
Ivana | 29.10.2018 10:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je tenhle krém i pro děti?

Odpověď
Markéta | 15.11.2018 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Fakt je vhodný na ekzém ? Nevíš jestli je vhodný i pro děti ?

Odpověď
Kačka | 21.10.2018 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Ahoj, jaký používáte sprchový krém, když má dítě sklony k atopii?

Odpověď
Jarka | 22.10.2018 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, my kupujeme tuhle https://www.notino.cz/la-roche-posay/lipikar-olej-do-koupele-pro-suchou-az-velmi-suchou-pokozku/ Jsme spokojení, nevysušuje pokožku a malej má po ní krásně hebkou kůži.

Odpověď
Nina | 25.10.2018 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky ho kupujeme a malýmu dělá opravdu dobře.

Odpověď
Sima | 30.10.2018 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dívala bych se určitě po něčem co je na přírodní bázi bez chemie. S ekzémem mám bohaté zkušenosti takže můžu poradit.

Odpověď
Tereza V. | 9.11.2018 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Zdravím, já mám ekzém od cca 1roku. Nikdy mi nic pořádně nepomohlo až teď mažu bambuckým máslem a naprostá spokojenost. Ranky zacelené, kůže pružná a promaštěná. Pomalu se všechno hojí :-) Doporučuji kouknout na www.notino. tam mají široký výběr přírodní kosmetiky.

Odpověď
Tina | 19.11.2018 00:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Už si opravdu nevím rady, chvilku mi zabírala konopná mast, ale pak zase nic, jiné mi ani nepomáhá. je možné, že ty krémy po čase přestávají působit jako na začátku? :-/

Odpověď
Sima | 3.12.2018 11:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak často ty mastičky používáš ?

Odpověď
Tina | 18.12.2018 14:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Několikrát denně po dobu asi 3 měsíců možná déle :(

Odpověď
Soňa | 31.12.2018 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
U nás jsou děti naštěstí zdravé, uf. A to je teda štěstí, protože já mám s eemem teda patálie celý život. Jaký krém používáte vy, maminky?

Odpověď
Míša | 22.1.2019 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pharma future má úžasné krémy na ekzém. Používím je na ta ložiska co mám a po těch mastičkách se mi to vždycky o hodně zlepší.

Odpověď
Soňa | 25.1.2019 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A neštípe to na těch ložiscích ? Já je mám právě taky a co jsem používala třeba uriage tak to štípalo jak čert, celé to zrudlo a zlepšené žádné

Odpověď
Kristýna | 17.2.2019 10:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Ahoj holky, také jsem atopička a teď zkouším tady tu mastičku od pharma future (www.pharma-future.com/cs/domu/konopne-mazani-ekzem-75-ml-423) a rozhodla jsem se, že ji doporučím dále, protože mně se po ní ekzém zlepšuje, takže si myslím, že by mohla pomoct i vám.

Odpověď
Edita | 6.3.2019 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Když trpíte na atopický ekzém tak čím se umýváte? Jaké sprchové mléka nebo oleje používáte?

Odpověď
Vifinka | 19.3.2019 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, já používám sprchový olej od Protopanu. Ten mám hodně ráda a vyhovuje mi.

Odpověď
Terezka | 6.4.2019 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Dobrý den, používáte někdo na atopický ekzém i nějaké doplňky stravy?

Odpověď
Denisa | 13.12.2019 10:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nejlepší je si upravit jídelníček, to je vlastně taková očista a léčba "zevnitř" a zvenku jsem to řešila mastičkami a pomohlo mi to moc.

Odpověď
Lenka | 20.12.2019 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doplňky si myslím, že tady na to nejsou, jelikož ekzém je kožní problém a je hodně známé, že pomáhají konopné krémy.

Odpověď
Ivana | 23.4.2019 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Dobrý den, já užívám doplněk stravy pH balance od Protopanu.

Odpověď
Sandra | 26.12.2019 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Nemáte vyzkoušené i nějaké krémy pro úplná miminka s ekzémem ?

Odpověď
Kika | 3.1.2020 10:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výbornou zkušenost mám s těmito krémy pro prcky www.pharma-future.com/cs/pripravky-pro-deti-33

Odpověď
Vendula | 17.3.2021 15:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Na tento problém mi rychle zabral CBD olej, který jsem koupila z internetového obchodu https://www.cbdcko.cz/cbd-oleje/ CBD oleje obsahují kanabinoidy, terpeny a flavonoidy, které jsou velice dobré právě na kožní problémy. Poradila mi to kamarádka, která měla obrovský problém s akné. Vyzkoušela jsem to a asi po 14 dnech se mi to začalo rychle zlepšovat.

Odpověď
Nikča | 27.4.2022 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Mně hodně pomohl konopný krém. Koupila jsem si denní a noční a ekzém se mi o dost zlepšil.

Odpověď
Sandra | 26.5.2022 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mohla bych vědět od jaké značky sis krémy koupila?

Odpověď
Nela | 24.8.2024 02:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ono kdo tohle nezažil, tak to podle mého názoru nemůže ani nikdy pochopit... Já jsem s exémem bojovala opravdu dlouho a rozhodně to není vůbec nic příjemného. Pak se to zhoršovalo, až z toho byla nakonec lupénka. Lupénka mě trápí již mnoho let a nacházela jsem jen málo produktů, které by mi skutečně pomohly. Většina krémů byla příliš těžká nebo mastná a nezanechala moji pokožku v lepším stavu. Pak jsem ale objevila vyživující balzám na tělo https://www.dermafood.cz/p/vyzivujici-balzam-na-telo , který neobsahuje kortikoidy a byla jsem nadšená. Balzám se vysouvá jako rtěnka, což mi umožňuje snadno nanášet produkt přímo na postižená místa, aniž bych si ušpinila ruce. Po prvním použití jsem zaznamenala, že pokožka je méně podrážděná a lupénka se začala zlepšovat.

Odpověď
Nela | 4.10.2025 08:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Atopický exem
Dlouhé roky se potýkám s lupénkou a už jsem vypozorovala, že se mi nejvíc zhoršuje ve chvílích, kdy jsem ve stresu. Pořídila jsem si chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-3-gps-stribrna-s-kovovym-reminkem/ , které mi pomáhají lépe vnímat, kdy je toho na mě moc. Díky funkci měření stresu vidím přesně, kdy moje tělo reaguje napětím, a můžu se včas zklidnit – dám si krátkou pauzu, zhluboka dýchám nebo se jdu projít. Od té doby mám svoje emoce i tělo víc pod kontrolou. A i moje pokožka je klidnější. Líbí se mi, že všechna data se ukládají do aplikace, takže vidím, jak se postupně zlepšuji. Hodinky jsou navíc elegantní, kovový řemínek působí luxusně a nosím je ráda každý den.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné