Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Zkušenost s Grandoptical

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zkušenost s Grandoptical - diskuze na toto téma
Ahoj, kupujete brýle v Grandopticalu? A co jejich akce, vyplatí se? Koukala jsem na stránku a celkem mě ty slevy zaujaly. U nás ve městě máme jenom menší optiku a mám pocit, že ty brýle tu stojí majlant. Grandoptical mám nejblíž na Čerňáku, tak bych tam mohla zajít. Věřím, že i výběr je tam lepší.

Zofka | 16.3.2023 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Záleží jaké, já jsem tam zatím kupovala jenom sluneční brýle po sezóně a celkem fajn, nebyla to mega sleva, ale o pár korun byly levnější. U dioptrických jsem jednou využila slevu na obroučky a skla a ta bych řekla, že byla super.

Odpověď
Ejri | 22.3.2023 18:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zkušenost s Grandoptical
Děkuji, já už jsem nějakou dobu koukala na jejich stránky a všimla jsem si, že tam těch slev mívají hodně. Teď je nějaká podle věku, což mi přijde taky dobrý a myslím si, že by se mi i vyplatila. Chtěla bych nové dioptrické a taky rozmýšlím nad dioptrickými slunečnými, takže tam asi zajedu něco vybrat.

Odpověď
Zofka | 3.4.2023 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zkušenost s Grandoptical
Ano, ty slevy jsou stále, některý se vyplatí víc a některý míň. Ta podle věku je fajn, ono záleží i co za obroučky budou mít v nabídce, někdy je toho míň. Ale jestli nejsi tak vybíravá, tak určitě něco najdeš. A hlavně dokážou dobře poradit a co jsem nakupovala já, tak optička byla velice příjemná a to se teď všude nevidí:)

Odpověď
Ejri | 6.4.2023 11:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Zkušenost s Grandoptical
Díky moc, já jsem si tam nakonec celkem fajn brýličky vybrala. Dokonce jsem byla i na změření zraku, protože je nějaká akce, tak aspoň vím, že potřebuji ty stejné dioptrie a žádné zhoršení není :-)

Odpověď
Zofka | 19.4.2023 14:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Zkušenost s Grandoptical
Tak hlavně že sis vybrala. To měření mívají zdarma i několikrát do roka. Taky jsem byla minulý rok na podzim, tenhle rok mám klid.

Odpověď
Kamila | 27.3.2023 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
S tímto obchodem nemám zkušenosti, ale nedávno jsem si objednávala nové samozabarvovací dioptrické brýle na internetových stránkách https://www.hotovebryle.cz/. Sice jsem měla nejdříve trochu obavy, jaké brýle budou, ale skvěle fungují. Vždy se přizpůsobí různým světelným podmínkám, a když vycházím ze stínu hned se zabarví a již nepotřebuji sluneční brýle.

Odpověď
Marta | 27.4.2023 17:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Já do GrandOpticalu chodím už několik let a dobrý. Taky se snažím koukat na akce a zatím se mi všechny celkem vyplatily. Ale nakupuji levnější obroučky, nepotřebuji žádné značky.

Odpověď
Lucie | 12.7.2023 12:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Jinak teď má GrandOptical akci a měří zrak zdarma. Já jsem se objednala a super. Bylo to poprvé, co jsem byla a určitě zase půjdu. Jsem si myslela, že na kontrolu zraku je potřeba jít k očnímu, tak jsem ráda, že jsem tohle objevila.

Odpověď
Ivana | 19.7.2023 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A na který pobočce to dělají? Taky jsem ještě v optice na měření nebyla. Z Grandopticalu mám jedině sluneční brýle asi tři roky staré. Tak by to asi chtělo taky vyměnit. Ale chtěla bych na to preventivní měření, moc dlouho jsem nebyla na preventivce.

Odpověď
Lucie | 26.7.2023 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Myslím, že to dělají na každé pobočce ve stejné době. Ale tahle akce byla jenom pár dní. Takže teď ji nemají. Ale měření dělají i několikrát za rok, tak si to můžeš hlídat. Jinak když by jsi jela na to měření teď a koupila si u nich brýle, tak to měření máš taky zadarmo.

Odpověď
Ivana | 5.8.2023 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuji, tak to je taky dobrý. Zkusím se tam objednat na to měření a myslím, že vybrat nový brýle nebude problém. Co jsem viděla, tak tam mají docela velký výběr.

Odpověď
Lucie | 1.9.2023 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jo mají tam různě obroučky a hlavně se dá dobře vybrat i z těch levnějších. Anebo je fajn počkat na nějakou akci, koukala jsem, že jich mají hodně.

Odpověď
Petulik | 11.12.2023 15:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Za mě taky dobrý, akce jsou fajn, většinou se vyplatí, hlavně když máš přehled o cenách:-) Já když mám například nějaký obroučky v merku, tak čekám na slevy a pak teprve nakupuji. Zatím jsem teda měla štěstí.

Odpověď
Romana | 10.1.2024 18:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já to taky tak dělám. V létě se mi v Grandu moc líbily jedny sluneční brýle, jenže byly dražší, tak jsem si řekla, že zkusím počkat. No a vyplatilo se. V září byly o 30% levnější:-) A například manžel si pořizoval obroučky v akci podle věku a taky výhodně.

Odpověď
Ajis | 25.1.2024 10:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak si myslím, že teď je pro hodně lidí horší doba a šetří, kde se dá. Ne každý může rozhazovat.

Odpověď
Irena | 30.1.2024 11:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No jasně a bohužel se bojím, že to bude horší.

Odpověď
Vašek | 31.1.2024 16:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Slevy bývají moc fajn a s kvalitou jsem taky neměl problém.

Odpověď
Natálie | 8.2.2024 10:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
No já jsem si ze začátku myslela, že ty brýle tam mají docela předražené, ale když jsem koukala i v jiných optikách, tak ty ceny jsou docela stejné.

Odpověď
Petulik | 8.2.2024 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak myslím, že je to dost podobné, ono je to teď víceméně o těch slevách. A vlastně každému vyhovuje něco jiného. Někdo chodí do jedné pobočky kvůli obsluze a někdo kvůli něčemu jinému. Za mě teda vyhrává ten přístup personálu, já vždy když k nám do Grandu v Edenu přijdu, tak jsou moc milí a vždy pomůžou. Prostě se tam cítím dobře.

Odpověď
Natálie | 13.2.2024 12:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to je pravda, najít teď příjemnou obsluhu v obchodě je teda zázrak.

Odpověď
Etell | 27.2.2024 17:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
V Grandopticalu jsem byla několikrát a to i na více pobočkách a teda ty optičky byly vždy moc fajn. Takže to i záleží, jak si je vytrénují a jaké mají ty standardy. Takže si myslím, že někde jim prostě na tom nezáleží, jaký lidí zaměstnávají a někde si na tom dávají záležet.

Odpověď
Darius | 25.3.2024 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Já jsem u nich nakupoval už několik brýlí a vždy jsem měl dobrou zkušenost s obsluhou a taky s kvalitou brýlí. Dokonce mám i levnější a nic jim není.

Odpověď
Magda14 | 23.4.2024 12:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Taky mám od nich brýle a jsem spokojená.

Odpověď
Rozaly | 14.5.2024 15:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Nevím jak dioptrické brýle, ty teda nenosím ale sluneční mají moc hezké. Nakupovala jsem už podruhé.

Odpověď
DenisaO | 3.7.2024 12:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Já si teda nejsem jistá, která optika je nejlepší, ale hlavně si pořiď brýle v optice, nekupuj někde na netu nebo u Vietnamců.

Odpověď
Kateřina | 8.7.2024 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
GrandOptical za mě dobrý, co se týče kvality, ceny různé, podle toho co hledáš. Mají i hodně levných rámečku, ale hezkých. No a slevy jsou často, takže i tak se dá, že si na nějakou počkáš a poté půjdeš nakupovat. Tak jsem to udělala párkrát a nakoupila jsem dobře.

Odpověď
Martina | 23.7.2024 08:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Objednat se na oční vyšetření může být opravdu náročné, zvláště když jde třeba i o děti. Pro mou dceru jsem chtěla co nejrychlejší vyšetření, a tak jsme zkusili https://www.doktorklain.cz/mereni-zraku/ Byla jsem nadšená! Měření proběhlo rychle a profesionálně, a ještě nám pomohli vybrat brýle. Líbí se mi, že prodávají kvalitní brýlová skla která toho hodně vydrží. A rezervace termínu měření očí online? To je pecka, když tam pak nemusíte čekat.

Odpověď
July | 3.9.2024 19:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Mám s Grandem dobrou zkušenost. Brýle jsou fajn a i co se týče reklamace, tak se vše vyřešilo k mé spokojenosti.

Odpověď
Libor | 22.10.2024 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Do grandopticalu chodím několik let. S kvalitou brýlí jsem spokojen. Optičky jsou vždy usměvavé a pomůžou.

Odpověď
Dadien | 2.1.2025 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Já jsem si nějak před létem u nich kupovala nové Ray Bany. Nosila jsem je celé léto a jsou moc fajn, takže určitě je ještě příští sezónu nebo nejlépe dvě unosím. No a teď jsem ještě kupovala vouchery pro mámu a ségru na Vánoce. Už jsem nevěděla, co jim dát, tak tohle mi přišlo fajn, hlavně když vím, že ty brýle co mají, nosí již několik let, takže snad uvítají změnu a koupí něco novějšího :-))

Odpověď
Nikkylu | 29.1.2025 12:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Které akce se vám u nich nejvíc vyplatily? Budu potřebovat nové dioptrické a taky sluneční brýle, takže toho bude víc najednou.

Odpověď
Dadien | 3.2.2025 15:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sluneční bych kupovala po sezóně, nebo jako já když byl na jaře výprodej. Ty ceny byly fajn a ani ta nabídka zlevněných brýlí nebyla tak špatná. Na dioptrické mívají zas dobrou akci, kde je kombinace na rámečky i skla, už jednou jsem u nich tak brýle kupovala. Hlavně záleží jak silné máš ty dioptrie a jaké rámečky chceš, někdo prostě musí mít značku a někomu stačí obyčejný rámeček.

Odpověď
Nikkylu | 10.2.2025 12:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak já nepotřebuju žádné značkové, hlavně aby seděly dobře a netlačily. Nejsem náročná. A dioptrie nepotřebuju silné, chci brýle na dálku hlavně na řízení.

Odpověď
Dadien | 11.2.2025 17:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to určitě něco hezkého najdeš, mají slušný výběr i jednoduchých rámečků. Mám odtud i úplně levné, co jsem našla jednou v akci a dlouho vydržely.

Odpověď
Nikkylu | 19.2.2025 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuji moc za tip, tak jsem byla na nákupu a vybrala jsem si jedny hezký dioptrický a docela v dobrý ceně. No a našla jsem i sluneční brýle, mají nějakou akci, takže jsem ráda. Příští týden by měly být ty dioptrický hotový:-)

Odpověď
Agnesa | 14.5.2025 18:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Ráda tam nakupuji. Dobrý výběr a brýle jsou kvalitní, nikdy jsem neměla problém.

Odpověď
Martina Ka | 12.6.2025 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Mně se líbí jejich akce, každý měsíc něco jiného a taky měření zraku přímo na pobočce je super. Brýle mám druhé a nosím je už dlouho. Minulé léto jsem si pořizovala i sluneční a taky spokojená.

Odpověď
Daniela | 1.7.2025 12:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A to je kompletní vyšetření jako u očního?

Odpověď
Martina Ka | 14.7.2025 18:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jenom měří dioptrie, jiné vyšetření nedělají, takže pokud máš nějaké problémy, tak je třeba zajít k očnímu. Ale pokud tady mají podezření na něco vážnějšího, tak tě doporučí taky k očnímu. Já jsem byla taky poprvé na měření tady a poté jsem šla k očnímu. Ale dioptrie byly naměřené přesně, takže bych se nebála. A hlavně mají hodně termínů, že se můžeš objednat i po práci, nebo přes víkend což mi docela vyhovuje.

Odpověď
Monka | 14.8.2025 14:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Mě naposled zachránili. Pokazily se mi brýle a udělali mi to za den, takže jsem nezůstala bez brýlí. Náhradní nemám, takže bych nic neviděla.

Odpověď
Martina Ka | 5.9.2025 09:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to jo, to jsi měla štěstí. Oni některý ty lehčí opravy udělají zdarma a na počkání, což je fajn. Ale je dobrý mít i náhradní brýle. Já jsem si je pořizovala hned najednou. Vybrala jsem nějaké basic obroučky a mám je vždy doma. Ty druhé, lepší nosím s sebou do práce. Ale zatím dobrý, žádný problém jsem neřešila a to ty jedny nosím každý den:-)

Odpověď
Mamia | 11.9.2025 15:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Grandoptical je fajn, výběr rámečků je slušný, co se týče cen, tak bych řekla, že je to téměř všude podobné. Ale hodně pomůžou ty akce, co mívají. Už několikrát se mi vyplatilo nakoupit.

Odpověď
Martina Ka | 25.9.2025 14:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To ano, ty slevy jsou výhodné, taky jsem pár hezkých kousků sehnala.

Odpověď
Libuška | 2.10.2025 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Výběr mají dobrý, různé značky. Mají i své, které jsou levnější a taky světové značky. Záleží, co hledáš. Každopádně brýle jsou kvalitní.

Odpověď
Zuzana | 13.11.2025 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Mám od nich první brýle, teda celkově jsou to mé první dioptrické brýle. Nosím je asi měsíc a dobrý. Nasazuji je hlavně v práci a konečně pořádně vidím na počítač.

Odpověď
Anča | 3.12.2025 16:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem s brýlemi spokojená, jsou to taky mé první, ale moc se mi líbí a hezky sedí. Vybíralo se dobře, mají tam toho hodně.

Odpověď
Madely | 22.12.2025 17:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenost s Grandoptical
Tak já zatím brýle nenosím, ale chodím k nim na měření. Optometrista je moc fajn a i optičky, když s nimi mluvím, tak jsou příjemné. Brýlí mají na prodejně hodně, nikdy jsem ale nekoukala kolik stojí. Zatím to neřeším, ale myslím si, že to jednou přijde a i já je budu potřebovat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné