| Skrytá kamera do místnosti - diskuze na toto téma |
Můžete mi někdo zkušenější dát radu, jak vybrat skrytou kameru do místnosti prosím? Podle čeho ji tak nejlépe vybírat? A kdyby někdo věděl, jaká nejmenší kamera se dá sehnat, tak bych byla vděčná. Alena | 11.3.2023 08:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Skrytá kamera do místnostiHele ono když se podíváte, tak dneska najdete spoustu možností. Já jsem třeba našla vyložené obchod, kde se specializují na špionážní techniku, a tam jsem našla za dobrou cenu skrytou kameru v hodinách na stěnu. Ale co jsem se dívala, tak tam mají i opravdu malinké skryté kamery. Odpověď Jana | 13.3.2023 10:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Skrytá kamera do místnostiKde jste našla ten obchod co se specializuje na špionážní techniku? Kde bych se na to mohla prosím mrknout? Odpověď Alena | 16.3.2023 01:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Skrytá kamera do místnostiZkuste se podívat na stránky obchodu https://www.1obchod.com/ Najdete tam mega výběr skrytých kamer. Najdete tam úplně malinkou kamerku, ale také skryté kamery v různých předmětech, které nejsou vůbec nápadné. Odpověď |