Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Nejlepší posilovací stroje na doma

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nejlepší posilovací stroje na doma - diskuze na toto téma
Mám sen si doma zřídit takovou malou domácí posilovnu. Zvládne mi někdo poradit a doporučit, jaké stroje na posilování doma vybrat prosím?

Milan | 11.3.2023 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nejlepší posilovací stroje na doma
Nechodila jste třeba někdy před tím do posilovny? Na co jste tam chodila ráda? Na jaké stroje? To je pak ideální si koupit domů prostě to co vás bude bavit takhle.

Odpověď
Klára | 13.3.2023 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nejlepší posilovací stroje na doma
No chodila jsem nejraději vždy na běhací pás a pak na rotoped. Sem tam i na posilovací věž, ale tu bych asi doma nechtěla. No jo, ale podle čeho vybrat takový kvalitní běhací pás?

Odpověď
Milan | 16.3.2023 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nejlepší posilovací stroje na doma
Běhací pás? To bych mohl poradit, protože jsem ho kupoval domů. Vybral jsem model https://www.fitham.cz/trinfit-gara-t600i , který je na pravidelné cvičení perfektní. Je kvalitní, takže ho nezničíte a můžete se na něm prostě odvázat a pořádně si zacvičit.

Odpověď
Patricie | 3.6.2024 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nejlepší posilovací stroje na doma
Když jsem si s manželem doma zařídila posilovnu a začala jsem i pravidelně cvičit, tak jsem chtěla mít přehled o tom, jak na tom jsem. S tím mi opravdu hodně pomáhají chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-squarz-12-ultimate-titan-s-cernym-reminkem/ Díky nim mám totiž dokonale přehled o tom, jak na tom jsem. Hodinky co naměří, tak zaznamenají do aplikace v telefonu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné