| Bezpečnostní kamera s detekcí pohybu do exteriéru - diskuze na toto téma |
Chtěla bych se zeptat, zda mi můžete někdo poradit ohledně výběru bezpečnostní kamery s detekcí pohybu do exteriéru? Máte někdo zkušenost prosím podle čeho ji vybírat? Alena | 12.3.2023 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bezpečnostní kamera s detekcí pohybu do exteriéruKupovala jsem takovou k nám do firmy. Dostala jsem to jako úkol od našeho šéfa a v podstatě jsem při to zjistila, že existuje obchod, kde se specializují na špionážní techniku, a tam jsem ji koupila za dobrou cenu a funguje dobře. Odpověď Markéta | 15.3.2023 01:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bezpečnostní kamera s detekcí pohybu do exteriéruZe kterého obchodu jste ji kupovala? Co myslíte za dobrou cenu? Odpověď Alena | 17.3.2023 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Bezpečnostní kamera s detekcí pohybu do exteriéruObchod se špionážní technikou, kde seženete snad úplně všechno. Podívejte se na stránky obchodu https://www.spyexpert.cz/ Za dobrou cenu a hlavně posílají rychle, takže nemusíte dlouho čekat, než vám to doručí. Odpověď |