| Internet do bytu - diskuze na toto téma |
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli neznáte nějakou dobrou firmu, která nabízí cenově přijatelný a rychlý internet na běžné používání pro 5-ti člennou rodinu? Díky MichaelaMiska | 30.3.2018 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Internet do bytuNo manžel domů kupoval pro mě do té doby neznámou značku "a1m" a vyklubal se z toho velmi spolehlivý partner pří surfování na internetu. :) Odpověď MichaelaMiska | 31.3.2018 10:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Internet do bytuMají i velmi zajímavé tarify https://www.a1m.cz/internet . Odpověď Poborna44 | 31.3.2018 10:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Internet do bytuNo, prave jsem se divala na jejich web a internet je jedna z jejich nabidek, která se mi opravdu libi. A divala jsem se i na recenze na internetu, spousta lidí je spokojených. Je to tedy i váš případ? Odpověď Tlakovka | 31.3.2018 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Internet do bytuNo rychlost ovlivni i lokalita v jake se nachazite. :) Odpověď Poborna44 | 31.3.2018 10:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Internet do bytuMy bydlíme v centru města v bytě. :) Myslím, že by nemusel být problém s rychlostí. :) Jde jen o to, abych nemuseli pořád měnit poskytovatele, jen kvůli nespokojenosti. :) Odpověď Tlakovka | 31.3.2018 10:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Internet do bytuV tom případě Vám taky doporučím a1m. S nimi podle mě nemůžete šlápnout vedle. :) Odpověď Evka | 30.10.2019 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Internet do bytuAhoj. No, jeden tip bych určitě měla - https://www.dslone.cz/ Máme od nich internet už asi rok a zatím naprostá spokojenost. Dřív jsme měli internet od O2 a ten pořád vypadával. U DSLOne ale zatím všechno bez problému. Navíc ty ceny a pokrytí taky nemají vůbec špatné. :-) Odpověď Kristýna | 9.4.2020 13:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Internet do bytuAhoj, my máme internet od společnosti www.eurosignal.cz/ a jsme spokojení. Sehnat dobrý internet v praze není jednoduché, i když je tady hodně poskytovatelů, ale všichni chtěli nehorázně vysoké platby. Teď platíme necelých 600, což je super částka. Odpověď Lucinka | 29.5.2020 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Internet do bytuAhoj, my máme doma internet od www.nej.cz/internet/ a jsme spokojení. Nabízejí různé balíčky a ceny se liší podle rychlosti. My jsme si vybrali 300 Mb/s a platíme 449 Kč, což je úplně směšná částka :-) Internet využíváme k běžnému užívání a nemáme problém s tím, že by se nějak sekal. Odpověď Magda H | 12.8.2021 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Internet do bytuTo ten můj se v tomhle vyzná. Má firmu, která do internetu fušuje. To já jsem ráda, že se vůbec dostanu za vámi na tyhle fóra. Ten blázen vyhodil peníze za nějaký software na zakázku, který si nechal udělat www.memos.cz/, aby mu to porovnávalo nějaké hodnoty. Pořádně nevím co to umí, snažil se mi to vysvětlit, ale marně. Určitě najdete lepší způsob jak najít nejlepšího doručovatele připojení! Odpověď Galetta | 24.5.2025 07:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Internet do bytuZáleží na lokalitě. Jako spíš bych vzal něco známého než neznámého. Dostanete k tomu třeba televizi nebo netflix. Ale ve finále rozhoduje stejně měření rychlosti k internetu třeba od https://www.zrychluj.cz/mereni-rychlosti/ :) Takže jako přeju hodně štěstí. Ono zase ti velcí poskytovatelé zejména v bytovkách mají problém se stabilitou. Tak bacha na to. Odpověď |