Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Internet do bytu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Internet do bytu - diskuze na toto téma
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli neznáte nějakou dobrou firmu, která nabízí cenově přijatelný a rychlý internet na běžné používání pro 5-ti člennou rodinu? Díky

MichaelaMiska | 30.3.2018 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Internet do bytu
No manžel domů kupoval pro mě do té doby neznámou značku "a1m" a vyklubal se z toho velmi spolehlivý partner pří surfování na internetu. :)

Odpověď
MichaelaMiska | 31.3.2018 10:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Internet do bytu
Mají i velmi zajímavé tarify https://www.a1m.cz/internet .

Odpověď
Poborna44 | 31.3.2018 10:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Internet do bytu
No, prave jsem se divala na jejich web a internet je jedna z jejich nabidek, která se mi opravdu libi. A divala jsem se i na recenze na internetu, spousta lidí je spokojených. Je to tedy i váš případ?

Odpověď
Tlakovka | 31.3.2018 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Internet do bytu
No rychlost ovlivni i lokalita v jake se nachazite. :)

Odpověď
Poborna44 | 31.3.2018 10:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Internet do bytu
My bydlíme v centru města v bytě. :) Myslím, že by nemusel být problém s rychlostí. :) Jde jen o to, abych nemuseli pořád měnit poskytovatele, jen kvůli nespokojenosti. :)

Odpověď
Tlakovka | 31.3.2018 10:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Internet do bytu
V tom případě Vám taky doporučím a1m. S nimi podle mě nemůžete šlápnout vedle. :)

Odpověď
Evka | 30.10.2019 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Internet do bytu
Ahoj. No, jeden tip bych určitě měla - https://www.dslone.cz/ Máme od nich internet už asi rok a zatím naprostá spokojenost. Dřív jsme měli internet od O2 a ten pořád vypadával. U DSLOne ale zatím všechno bez problému. Navíc ty ceny a pokrytí taky nemají vůbec špatné. :-)

Odpověď
Kristýna | 9.4.2020 13:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Internet do bytu
Ahoj, my máme internet od společnosti www.eurosignal.cz/ a jsme spokojení. Sehnat dobrý internet v praze není jednoduché, i když je tady hodně poskytovatelů, ale všichni chtěli nehorázně vysoké platby. Teď platíme necelých 600, což je super částka.

Odpověď
Lucinka | 29.5.2020 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Internet do bytu
Ahoj, my máme doma internet od www.nej.cz/internet/ a jsme spokojení. Nabízejí různé balíčky a ceny se liší podle rychlosti. My jsme si vybrali 300 Mb/s a platíme 449 Kč, což je úplně směšná částka :-) Internet využíváme k běžnému užívání a nemáme problém s tím, že by se nějak sekal.

Odpověď
Magda H | 12.8.2021 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Internet do bytu
To ten můj se v tomhle vyzná. Má firmu, která do internetu fušuje. To já jsem ráda, že se vůbec dostanu za vámi na tyhle fóra. Ten blázen vyhodil peníze za nějaký software na zakázku, který si nechal udělat www.memos.cz/, aby mu to porovnávalo nějaké hodnoty. Pořádně nevím co to umí, snažil se mi to vysvětlit, ale marně. Určitě najdete lepší způsob jak najít nejlepšího doručovatele připojení!

Odpověď
Galetta | 24.5.2025 07:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Internet do bytu
Záleží na lokalitě. Jako spíš bych vzal něco známého než neznámého. Dostanete k tomu třeba televizi nebo netflix. Ale ve finále rozhoduje stejně měření rychlosti k internetu třeba od https://www.zrychluj.cz/mereni-rychlosti/ :) Takže jako přeju hodně štěstí. Ono zase ti velcí poskytovatelé zejména v bytovkách mají problém se stabilitou. Tak bacha na to.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné