| Zkušenosti s protopanem - diskuze na toto téma |
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s protopanem? Jsem atopik a uvažuju jestli vyzkoušet ten balíček co mají, ale potřebovala bych se dopídit k tomu jestli mi to pomůže. Silvie | 20.3.2023 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenosti s protopanemZdravím, ráda bych se přidala k dotazu zakladatelky, v diskuzích jsem na protopan docela často narazila a zajímalo by mě zda je opravdu tak dobrý, jak se v diskuzích píše. Nikdy jsem nic takového neřešila, ale po porodu se mi začal dělat ekzém a už je to tři roky a nemohu se zbavit. Odpověď Katula | 23.3.2023 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenosti s protopanemAhoj, já sním mám sama osobní zkušenost, tak i u syna jsem využila,protože, když byl menší, tak byl hodně obsypaný, díky bohu, že dnes už ekzem nemá, ale zůstal jenom mě a já s ním dobře bojuji právě díky protopanu. Když jsem začínala, tak jsem si koupila ten kompletní box a teď už je dokupuji co zrovna potřebuji. Já jsem s ním moc spokojená a je to jediné co mi pomáhá .-D. Odpověď Silvie | 3.4.2023 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zkušenosti s protopanemDěkuji, zkusím si objednat rovnou ten box, protože bude asi lepší to řešit komplexně zvenku i zevnitř. Pročítala jsme i ty zkušenosti, tak mi přijde, že jsou hodně pozitivní, tak snad to pomůže i mě. Odpověď |