Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Fotovoltaická elektrárna - vaše zkušenosti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Fotovoltaická elektrárna - vaše zkušenosti - diskuze na toto téma
Zvažujeme pořízení fotovoltaické elektrárny. Jakou máte zkušenost? Vyplatí se to? Zjišťoval jste si o tom někdo informace?

Andrea | 26.3.2023 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Fotovoltaická elektrárna - vaše zkušenosti
Dost jsem si o tom s manželem zjišťovala a už se nám podařilo vybrat firmu, se kterou jsem se na montáži elektrárny na střechu dohodla. Sehnala jsem firmu, která garantuje montáž do 30 dnů. To znamená, že nám ji už za pár dní budou montovat. Firma navíc dělá vše na klíč, takže pro nás prostě bez starostí.

Odpověď
Lucka | 27.3.2023 01:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Fotovoltaická elektrárna - vaše zkušenosti
Můžu se zeptat prosím, jakou firmu jste teda nakonec zvolila?

Odpověď
Andrea | 28.3.2023 00:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Fotovoltaická elektrárna - vaše zkušenosti
Zvolila jsem firmu https://www.columbusenergy.cz/ a myslím si, že jsem dobře udělala. Komunikace perfektní, vše prostě jde rychle na ničem to nevázne.

Odpověď
Jana | 5.6.2023 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Řekněte mi prosím někdo, za jak dlouho se tato investice dokáže skutečně navrátit? Třeba někdo kdo by měl zkušenost s domkem o cca 160 m2 zastavěné plochy? Opravdu by mě to dost zajímalo...

Odpověď
Daniel | 15.6.2023 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tohle se nedá říct tak úplně napřesno, ono je to totiž u každého hodně individuální. Nějaký průměr ale co se uvádí tak je tak cca 7 let. Já jsem si vybral pro instalaci fotovoltaické elektrárny na klíč firmu https://www.sefy-cr.cz/ Bezproblémové jednání a hlavně i rychlá instalace.

Odpověď
Pavel | 23.6.2023 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravím, měl bych mít do měsíce instalovanou fotovoltaickou elektrárnu. Řekněte mi prosím, jak způsobem je nejlepší řešit přebytky elektrické energie z ftve?

Odpověď
Radek | 28.6.2023 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak ideální je prodávat je za spotové ceny, tedy za aktuální ceny na burze. Dá se najít společnost, která vám tohle bude obstarávat. Ideální je najít takovou, kde platíte měsíčně fix a nemusíte platit žádné provize z prodeje.

Odpověď
Pavel | 29.6.2023 07:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Fotovoltaická elektrárna - vaše zkušenosti
Vy máte zkušenost s takovou společností? Dokážete mi poradit s kým to takhle řešit?

Odpověď
Radek | 30.6.2023 05:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Fotovoltaická elektrárna - vaše zkušenosti
Ano mám, můžete se jich zkusit ozvat a případně se domluvit. Není na tom nic složitého, doporučím https://www.electree.cz/

Odpověď
Renata | 2.5.2025 07:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Při instalaci solárních panelů na náš dům v Praze jsme potřebovali bezpečný přístup na střechu bez nutnosti složitého stavění lešení. Zvažovali jsme více možností, ale nakonec jsme si pronajali plošinu od https://www.plosinyklepo.cz/ a byla to výborná volba. Velmi si cením, že nám poradili s výběrem typu podle přesné výšky našeho domu. Plošina byla stabilní, snadno ovladatelná a výrazně urychlila celou práci. Montéři se dostali pohodlně i k části střechy, kde máme střešní okno a anténu. Práce proběhly rychle, bezpečně a bez stresu. Určitě doporučujeme všem, kdo plánují fotovoltaiku na vyšší dům.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné