| Kvalitní vlasová kosmetika - diskuze na toto téma |
Dobrý den, chtěla bych švagrové koupit nějakou sadu kvalitních produktů na vlasy, poradíte dobrou značku? Barbora | 16.3.2023 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní vlasová kosmetikaZdravím, já určitě doporučím Tomáše Arsova. Mají luxusní a funkční kosmetiku na vlasy. Odpověď Zuzana | 18.3.2023 15:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní vlasová kosmetikaHolky, o této vlasové kosmetice už dlouho uvažuju. Napíšete - mají něco na barvené vlasy? Odpověď Barbora | 20.3.2023 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní vlasová kosmetikaAno, taky mám barvené vlasy a kupuju si tuto sadu https://shop.tomasarsov.cz/kompletni-sada-bonfire-pro-vase-vlasy/ Odpověď Eva | 23.3.2023 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní vlasová kosmetikaHolky, díky za tip na kosmetiku Tomas Arsov, zjistila jsem, že ji mají v drogerii Rossmann, tak jsem si od nich šampon, kondicionér i masku koupila. Odpověď Julie | 25.3.2023 19:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kvalitní vlasová kosmetikaDobrý večer, díky za tip - taky si něco na vlasy od Tomas Arsov objednám a vyzkouším. Odpověď Nivea | 16.6.2023 19:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Kvalitní vlasová kosmetikaBonfire je boží, i green tea. Teďka zkouším hair booster šampony i doplňky stravy, jsem zvědavá :)
Odpověď Natálka | 5.5.2023 12:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní vlasová kosmetika@Barbora
Také se přidávám. Na barvené vlásky je super jejich sada Bonfire, ta je na suché a poškozené vlásky přímo vyvíjená a hezky vám vlásky ozdraví, navíc nezatěžuje a je bez silikonů a parabenů. Kombinovala jsem s HairBooster sadou, vlasovou kosmetikou i tabletkami. Odpověď Natálka | 5.5.2023 12:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní vlasová kosmetika@Barbora
Také se přidávám. Na barvené vlásky je super jejich sada Bonfire, ta je na suché a poškozené vlásky přímo vyvíjená a hezky vám vlásky ozdraví, navíc nezatěžuje a je bez silikonů a parabenů. Kombinovala jsem s HairBooster sadou, vlasovou kosmetikou i tabletkami. Odpověď Andrea | 17.6.2023 19:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní vlasová kosmetikaPro mě jako blondýnku je super i ta jejich sada pro blond studený odstíny sapphire, krásně hydratuje a tónuje vlásky, redukuje zažloutlé odstíny.
Odpověď |