| Hračka pro pejska - diskuze na toto téma |
Ahojky, budeme si s partnerem pořizovat pejska, štěně labradora.. A ráda bych mu pořídila nějaké hračky, máte nějaký tip, kam kouknout?? Klára | 21.3.2023 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hračka pro pejskaPro štěňátko si myslím že byly dobré nějaké interaktivní hračky pro rozvíjení schopností :-) Odpověď Lucie | 22.3.2023 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hračka pro pejskaTo mě teda nenapadlo že by něco takového mohlo být.. Ty máš s takovýma hračkama nějakou zkušenost?? Odpověď Klára | 23.3.2023 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hračka pro pejskaUrčitě ano, také mám tři pejsky :-) Takže nějaké zkušenosti mám.. Ty hračky jsou skvělé na rozvíjení schopností u pejska a třeba i na zpomalování krmení :-) Každá hračka je trochu jiná a zaměřená na tyto věci :-) Odpověď Lucie | 24.3.2023 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Hračka pro pejskaA kde se dají takovéto hračky pořídit? Máš zkušenost s nějakým obchodem nebo eshopem?? Odpověď Klára | 25.3.2023 11:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Hračka pro pejskaNakupuju na eshopu.. mám svůj oblíbený a to je manahu.cz a třeba ten hlavolam pro uplné začátečníky si myslím že byl dobrý třeba tento :-) https://www.manahu.cz/hlavolam-dog-smart-komposite-orange je to lehká obtížnost a myslím že ji pejsek rychle pochopí.. bude tam mít schované pamlsky a myslím že ho to bude bavit :-) Odpověď Lucie | 26.3.2023 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Hračka pro pejskaMoc bezva, super eshop :-) A i ta hračka co si mi posílala tak si myslím že bude fajn na začátek :-) Určo na manahu.cz nakoupím a ne jenom jednou :-D Odpověď |