Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 04. května 2026, svátek má Květoslav, zítra Klaudie
Vyhledávání

Diskuse - Knížky pro děti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Knížky pro děti - diskuze na toto téma
Ahojky maminky, chtěla bych se vás zeptat. Kupujete dětem knížky? Já sem tam něco koupím, když jdeme nakoupit, takový ty, co mají v obchoďáku na stojanu... Ale to prostě není ono, velmi omezená nabídka. Mám doma dítko 3 roky, tak jsem si říkala, že nějaká pořádná a hezká knížka by mohla být ku prospěchu :) Máte nějaká doporučení? :)

Terka | 20.3.2023 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Knížky pro děti
Jojo, to chápu, taky jsem to tak dělala. My doma totiž čteme už od narození skoro. Když jsem uspávala malýho, tak jsem u něj seděla a četla mu. Teď je ale větší a už se docela zajímá. Pokud hledáš super knížku pro tříleťáka, tak doporučuju https://www.ellamax.cz/broucci-motyli-a-dalsi-potvurky-kniha-samolepek/. Je to samolepková knížka a děti moc, moc baví. A navíc se děti učí poznat zvířátka.

Odpověď
Jenn | 29.3.2023 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Knížky pro děti
A ty samolepkové sešity jsi tam nekupovala? Zajímalo by mě, jaký mají úspěch u dětí? Zabaví se děti u nich?

Odpověď
Michaela | 2.5.2023 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Knížky pro děti
No a co malýho tak nějak zajímá? Nějaké téma? Auta, zvířátka nebo něco jiného? Hodně pěkné knížky a hlavně neskutečný výběr mají na e-shopu EllaMax. Tak se tam mrkni, určitě tam vybereš. Já cokoli sháním, tak tady vždy pořídím :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné