| Posilování doma - posilovací stroje - diskuze na toto téma |
Na čem doma cvičíte? Co mi doporučíte jako nejlepší možnost posilovacího stroje? Jirka | 24.3.2023 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posilování doma - posilovací strojeJá jsem chtěl rotoped a manželka běhací pás. Máme doma obojí a cvičíme tak díky tomu pravidelně a společně. Je to dobře trávený společný čas, kterým děláme něco pro své zdraví. Odpověď Jitka | 26.3.2023 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posilování doma - posilovací strojeTo je pravda, že je to super, že cvičíte takto spolu. Jaký máte doma ten pás? Jak vybrat dobrý? Odpověď Jirka | 27.3.2023 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Posilování doma - posilovací strojeNo je to právě super. Hele jestli chcete koupit kvalitní běhací pás a třeba pak i ten rotoped, tak já můžu poradit podívat se na nabídku obchodu https://www.fitham.cz/ , kde pak nakonec najdete i nákupní rádce, díky kterým je výběr hračkou. Odpověď Marcela | 31.3.2023 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posilování doma - posilovací strojeCvičím doma se svojí váhou u tv na super podložce,kterou jsem si koupila na fitham. Odpověď |