| Výbava do porodnice - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, vy, co se chystáte do porodnice, kde kupujete výbavu jak pro sebe, tak pro mimi? A co vše bych měla mít s sebou?
Adina | 26.3.2023 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výbava do porodniceAhoj, no, co je potřeba. Kosmetika pro tebe i pro mimi (pro mimi ti asi zapůjčí, ale já jsem měla svoji). Potom potřebuješ poporodní vložky, já měla i jednorázový kalhotky, ale líp mi seděly moje. Pak plenky pro mimi. Jednorázové i látkové. Pak taky vlhčené ubrousky. Jinak já jsem vše koupila od https://www.mudrlife.cz/vybava-do-porodnice/. Tam jsem sehnala ale úplně vše.
Odpověď Maková panenka | 21.6.2023 18:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výbava do porodniceAhoj holky! Máte nějaké zkušenosti s poporodními kalhotkami?
Odpověď Attalinka | 22.6.2023 08:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výbava do porodniceJasně! Mně se líbí ty s vysokým pasem, které poskytují podporu břicha po porodu.
Odpověď Maková Panenka | 23.6.2023 12:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Výbava do porodniceTaky se mi líbí a který kupuješ?
Odpověď Attalinka | 28.6.2023 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Výbava do porodniceHele já repetky, za mě nejlepší, najkvalitnější, ekologický a příjemný.
Odpověď |