Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kde koupit plavky?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kde koupit plavky? - diskuze na toto téma
Ahoj ženy, letos se chystáme po x letech k moři a já zjistila, že nemám žádné pěkné plavky. Nejsem úplně bikinový typ, takže spíše bych volila nějaké celkové. Zatím jsem nenašla takové, které by mě oslovili :-(. Poradíte kde se dají sehnat pěkné celkové plavky?

Sandra | 30.3.2023 12:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde koupit plavky?
Krásné jednodílné plavky má relleciga, sama od nich jedny mám a dělají i moc hezkou postavu. Konkrétně tyto https://www.relleciga.cz/monokiny-jednodilne-cele-plavky/zestihlujici-cerne-jednodilne-plavky

Odpověď
Margareta | 6.4.2023 08:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kde koupit plavky?
No tak ty nevypadají vůbec špatně, ty se mi také líbí a ještě jsou zeštíhlující, nádhera. Dívala jsem se a mají fakt pěkné modely, ale já jsem prostě na klasiku černá je černá .-)

Odpověď
Dáša | 13.7.2024 09:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde koupit plavky?
Dobrý den, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s cestovním pojištěním při cestách do exotických destinací. Které pojišťovny nabízejí dobré krytí pro cesty do méně obvyklých míst a jaké jsou důležité faktory, na které si dát pozor? Jaké jsou vaše zkušenosti s plněním pojistných událostí v těchto oblastech?

Odpověď
Blanka | 14.7.2024 09:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kde koupit plavky?
Cestování je pro mě zábava, ale chci mít jistotu, že jsem dobře pojištěná. Proto používám online srovnávač pojištění https://www.klik.cz/cestovni-pojisteni/ Na této stránce si během několika kliknutí porovnám nabídky od různých pojišťoven a vyberu tu nejlepší. Pojištění si pak sjednám online z pohodlí domova, což mi šetří čas i peníze. Klik.cz je rychlý, snadný a spolehlivý způsob, jak si zajistit klidné cestování. Doporučuji tuto službu všem, kteří chtějí cestovat bez starostí a s jistotou.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné