Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Řídké vlasy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Řídké vlasy - diskuze na toto téma
Ahojky všem :) Holky, měla bych dotaz na vlasy :) Jako myslím tím, jak si je upravujete? Já jsem už znuděná věčným drdolem jen proto, že si je neumím jinak upravit. Jenže... Moc husté vlasy nemám, takže ona to je nakonec ta jediná volba. Jak si vlasy upravujete vy, co máte řidší vlasy?

Jenn | 31.3.2023 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Řídké vlasy
Ahojky, jojo, tohle znám :D Taky nemám moc husté vlasy a navíc mi ani moc nechtějí narůst do délky. Ale jako všechno se dá řešit... :) No, dívej, já jsem si koupila sety clip in, které vlasy zahustí :) Kupuju si je od https://www.clip-in-vlasy.eu/. Ti mají podle mě nejlepší nabídku, protože toho mají na výběr opravdu hodně. Zkus se tam kouknout. Za mě budeš určitě nadšená.

Odpověď
Markéta | 9.5.2023 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Řídké vlasy
Mě ze stresu padaly vlasy a nemám je teď vůbec husté. Ale jdu ke kadeřnici, tak třeba mi poradí něco.

Odpověď
Bibina | 15.5.2023 09:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Řídké vlasy
Mám výbornou zkušenost s clipy oNechte si vlasy prodloužit a zároveň zahustit. Md www.vlasy-k-prodlouzeni.cz

Odpověď
Markéta | 19.5.2023 08:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Řídké vlasy
Výborný tip na eshop vlasy-k-prodlouzeni. Spolu s mou kadeřnicí jsme se domluvily na metodě Micro Ring. Už se těším na výsledek.

Odpověď
Jitka | 22.5.2023 08:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Řídké vlasy
Mají pobočku v Brně, ráda tam chodím, vyhovuje mě, že si vyberu přímo na místě. Dokonce jsem využila i jejich službu prodloužení. Zvolila jsem metodu Tape.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné