Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Pleť

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Pleť - diskuze na toto téma
Jakou používáte kosmetiku? Doporučte kvalitní, která pomůže zbavit se vrásek a nedokonalostí, díky moc :)

Lída | 24.4.2023 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pleť
Tak to se připojím k otázce, radši už ani nepočítám kolik peněz jsem dala za kosmetiku a pořád jsem ještě neobjevila takovou u které bych chtěla zůstat.

Odpověď
Veruška | 25.4.2023 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pleť
Já jsem neskutečně spokojená s touhle kosmetikou https://www.byfemme.cz/miracletox/ díky ní jsem se zbavila nedokonalostí, vrásek, pleť se mi vypnula (na to je skvělá řada Turnover unit), opravdu je skvělá.

Odpověď
Lída | 26.4.2023 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Pleť
Aha a to je korejská kosmetika teda? To vypadá luxusně podle toho co tam čtu…

Odpověď
Veruška | 27.4.2023 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Pleť
Jojo je, ono je podle mě všeobecně ta korejská kosmetika účinnější a tahle je podle mě úplně top :)

Odpověď
Tana | 28.4.2023 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pleť
Já si moc oblíbila přírodní přípravky od Purity vision, objednávám si je na notino.cz tam je mají často ve slevě.

Odpověď
Žanet | 29.4.2023 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky od nich něco mám a je to super, mám ráda čistě přírodní kosmetiku :)

Odpověď
Anett | 30.4.2023 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pleť
Já uvažuju nad vyplněním vrásek. Byl jste na tom někdo? Uvažuju nad touhle klinikou https://www.abclinic.com/ tak kdybste měl někdo zkušenost prosím o reakci, díky :)

Odpověď
Denisa | 13.5.2023 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já už si s tou myšlenkou taky nějakou dobu pohrávám tak jestli jste to někdo absolovoval prosím ozvěte se :)

Odpověď
vivinka | 18.5.2023 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já se tam teď chystám, doporučila mi je známá, moc je chválila tak už se nemůžu dočkat :)) potom dám vědět ;)

Odpověď
Adrejka | 22.5.2023 16:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pleť
Já osobně tedy používám kosmetiku s hadím jedem a jsem s ní velmi spokojená. Díky jedu se pleť hezky vyhlazuje, napíná, ale krém i hydratuje.

Odpověď
Konvalinka | 25.5.2023 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A krém je přírodní? Jaké má další složení? Může se používat kolem očí? Potřebuji něco na vrásky právě kolem očí.

Odpověď
Adrejka | 29.5.2023 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Pleť
Okolo očí se používá sérum, krém je na obličej kromě oblasti okolo očí. :) Ano řada je přírodní, případně na další složky v séru či krému se můžete podívat na stánky TopVet, stačí zadat jen hadí jed do lupičky. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné