| Kde darovat vajíčka? - diskuze na toto téma |
Dobrý den, poradíte - kam zajít darovat vajíčka? Máte někdo osobní zkušenost s nějakou klinikou a doporučily byste ji? Majka | 3.4.2023 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde darovat vajíčka?Zdravím, já jsem loni darovala vajíčka na klinice IVF Zlín a můžu ji doporučit. Na klinice je fakt příjemný personál, skvělí doktoři, celkově kliniku moc chválím. Odpověď Adéla | 5.4.2023 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde darovat vajíčka?Holky, já jsem se o darování vajíček taky nějakou dobu zajímala a na kliniku ve Zlíně jsem četla hodně dobrých referencí. Odpověď Helena | 8.4.2023 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kde darovat vajíčka?Mám osobní zkušenost s klinikou ve Zlíně a opravdu darovat vajíčka u nich, je to nejlepší rozhodnutí. Já jsem u nich darovala už 2x a určitě to nebylo naposledy. Tady najdete veškeré informace o darování www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek Klinika mi navíc vždycky kompenzuje veškeré náklady, které mi s darováním vzniknou. Odpověď Valounek | 4.4.2023 08:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde darovat vajíčka?Dobrý den, chtěla jsem vám doporučit velikonoční pondělí. To je fajn způsob toho, jak darovat vajíčka. Jen to chce koupit nějaké barvy a věci na tvoření na webu https://www.pepe.cz/ a nabarvit si vajíčka a udělat si velikonoční výzdobu. No, pak mi došlo, že myslíte asi něco trochu jiného. Holt jsem prostě v té velikonoční náladě. Takže já bych taky doporučila tu IVF kliniku ve Zlíně. :) Odpověď |