Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Funkční oblečení pro děti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Funkční oblečení pro děti - diskuze na toto téma
Ahoj maminy, vy zkušenější. Čekáme s manželem první miminko a já se snažím zorientovat ve všech těch dětských bodýčkách, čepičkách, rukavičkách, ale úplně se ztrácím. Zaujalo mě funkční prádlo pro děti. Nemáte některá nějaký tip, která značka je fakt dobrá? Pomůžete mi se v tom trošku zorientovat, prosím?

Linda | 7.4.2023 17:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Funkční oblečení pro děti
Ahoj, tohle období si pamatuji velmi dobře. Líbilo se mi všechno možné a pak jsem nakoupila nesmysly. Dobře, že se ptáš. My nejraději nakupujeme lokální produkty a nejinak je tomu i s oblečením pro naše dva prcky. Doporučuji značku Little Angel. Mají široký sortiment produktů nejen pro děti a navíc koupí pomůžeš zdravotně znevýhodněným lidem. Můžeš si vybrat i něco z kolekce Debra a tím pomůžeš dětem postiženým nemocí zvanou nemoc motýlích křídel. Tenhle eshop opravdu stojí za to.

Odpověď
Linda | 8.4.2023 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Funkční oblečení pro děti
Souhlasím Little Angel vážně dobrá značka. My opravdu oceňujeme, že je česká výroba a použité materiály jsou termoregulační. Co je ale nejvíc super a to doporučuji všem svým kamarádkám, jsou jejich čepice. https://www.littleangel.cz/cepice-3/ Perfektně sedí, můžeš si vybrat z opravdu široké nabídky a dětem se v nich nepotí hlava.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné