| Funkční oblečení pro děti - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, vy zkušenější.
Čekáme s manželem první miminko a já se snažím zorientovat ve všech těch dětských bodýčkách, čepičkách, rukavičkách, ale úplně se ztrácím. Zaujalo mě funkční prádlo pro děti. Nemáte některá nějaký tip, která značka je fakt dobrá? Pomůžete mi se v tom trošku zorientovat, prosím? Linda | 7.4.2023 17:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Funkční oblečení pro dětiAhoj, tohle období si pamatuji velmi dobře. Líbilo se mi všechno možné a pak jsem nakoupila nesmysly. Dobře, že se ptáš. My nejraději nakupujeme lokální produkty a nejinak je tomu i s oblečením pro naše dva prcky. Doporučuji značku Little Angel. Mají široký sortiment produktů nejen pro děti a navíc koupí pomůžeš zdravotně znevýhodněným lidem. Můžeš si vybrat i něco z kolekce Debra a tím pomůžeš dětem postiženým nemocí zvanou nemoc motýlích křídel. Tenhle eshop opravdu stojí za to. Odpověď Linda | 8.4.2023 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Funkční oblečení pro dětiSouhlasím Little Angel vážně dobrá značka. My opravdu oceňujeme, že je česká výroba a použité materiály jsou termoregulační. Co je ale nejvíc super a to doporučuji všem svým kamarádkám, jsou jejich čepice. https://www.littleangel.cz/cepice-3/ Perfektně sedí, můžeš si vybrat z opravdu široké nabídky a dětem se v nich nepotí hlava. Odpověď |