| Nové nože k narozeninám - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, chci své sestře koupit pořádné, kvalitní nože. Koupili si s manželem novou kuchyň a všechno vybavení mění a tak bych ráda zainvestovala a k příležitosti narozenin bych koupila nějaké super nože. Ségra má tři děti a opravdu hodně vaří, takže si zaslouží něco pořádného. Poradíte mi, kde takové nože pořídit? Barbora | 25.4.2023 08:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nové nože k narozeninámAhoj, jí mám doma tuto sadu https://profikuchar.cz/c/sady-univerzalnich-nozu/sada-univerzalnich-nozu-5-ks-wusthof-classic-ocilka-9751 . Dělám v kuchyni a jezdím po akcích. Všude si nože beru s sebou, myslím, že by tvé ségře mohly vyhovovat také. Odpověď Emma | 22.5.2023 18:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nové nože k narozeninámAhoj, to vypadá skvěle ta sada. A na jaké akce jezdíš? Pro kolik lidí nejvíc vaříš? Já teda vařím jen pro maximálně 20 lidí, ale ty ruce mě večer fakt bolí, hlavně když musím vykosťovat a celkově ta práce se syrovým masem je pro mě náročná, zpracovávám velké kusy z farem. Myslíš, že by na to ty nože od Profikuchar.cz byly taky dobré? Odpověď Jenn | 3.7.2023 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nové nože k narozeninámUrčitě je od nich kup. Ty nože jsou vyvážené, což znamená, že je vyvážený tlak při krájení, díky kterému ani při delším krájení nebolí ruka. To třeba já hodně oceňuju :) No a jinak jsou jsou kované z jedné části ocele, ergonomické, hlava a prstenec chrání před pořezáním, takže jsou vlastně i bezpečné :) Odpověď |