Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kvalitní herní sluchátka

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kvalitní herní sluchátka - diskuze na toto téma
Potřeboval bych koupit pro svého syna k narozeninám dobrá herní sluchátka, jen bohužel moc netuším podle čeho je vybrat?

Mirek | 9.4.2023 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní herní sluchátka
Kolik za ně tak cca chcete dát? Určitě doporučím je koupit rovnou i s mikrofonem a vybrat uzavřená kabelová sluchátka.

Odpověď
Pavel | 9.4.2023 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kvalitní herní sluchátka
Asi se tak úplně nepotřebuju soustředit na cenu, ale spíše na něco kvalitního. Vy máte zkušenost s tím jaké je nejlepší vybrat ?

Odpověď
Mirek | 9.4.2023 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kvalitní herní sluchátka
Pokud bych měl mluvit za sebe, tak bych doporučoval se podívat na sluchátka on značky Orava, tedy konkrétně přímo na jejich stránky orava.eu Já jsem tam sluchátka vybral a hrají perfektně.

Odpověď
Klaudie | 3.6.2023 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní herní sluchátka
Také si na počítači ráda zahraju, ale taky ráda sportuju. Proto jsem chtěla pořídit sluchátka, která bych mohla používat při obou příležitostech. Vybrala jsem si bezdrátová sluchátka https://www.armodd.cz/armodd-earz-pro-cerna-bezdratova-sluchatka-s-anc/ , která zvládnou cca 40 hodin přehrávání. Sluchátka mají dotyková tlačítka, díky kterým se dají jednoduše ovládat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné