| Kvalitní herní sluchátka - diskuze na toto téma |
Potřeboval bych koupit pro svého syna k narozeninám dobrá herní sluchátka, jen bohužel moc netuším podle čeho je vybrat? Mirek | 9.4.2023 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní herní sluchátkaKolik za ně tak cca chcete dát? Určitě doporučím je koupit rovnou i s mikrofonem a vybrat uzavřená kabelová sluchátka. Odpověď Pavel | 9.4.2023 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní herní sluchátkaAsi se tak úplně nepotřebuju soustředit na cenu, ale spíše na něco kvalitního. Vy máte zkušenost s tím jaké je nejlepší vybrat ? Odpověď Mirek | 9.4.2023 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní herní sluchátkaPokud bych měl mluvit za sebe, tak bych doporučoval se podívat na sluchátka on značky Orava, tedy konkrétně přímo na jejich stránky orava.eu Já jsem tam sluchátka vybral a hrají perfektně. Odpověď Klaudie | 3.6.2023 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní herní sluchátkaTaké si na počítači ráda zahraju, ale taky ráda sportuju. Proto jsem chtěla pořídit sluchátka, která bych mohla používat při obou příležitostech. Vybrala jsem si bezdrátová sluchátka https://www.armodd.cz/armodd-earz-pro-cerna-bezdratova-sluchatka-s-anc/ , která zvládnou cca 40 hodin přehrávání. Sluchátka mají dotyková tlačítka, díky kterým se dají jednoduše ovládat. Odpověď |