| Výbava do školy - diskuze na toto téma |
Maminky, ten čas tak letí… Včera jsem měla miminko a dneska už se syn po prázdninách chystá do školy. No a za chvíli jdeme k zápisu :) Achjo, letí to. Měla bych dotaz. Kde mají dobrou nabídku kvalitních aktovek do školy? Děkuji moc.
Pavla | 11.4.2023 10:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výbava do školyAhoj, my jsme vybírali na Baagl :) Syn má třeba moc rád HP, takže výběr byl jasný. My jsme vybrali tuto aktovku https://www.baagl.cz/skolni-set-zippy-harry-potter-bradavice/ a syn je naprosto nadšený :)
Odpověď Lída | 24.4.2023 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výbava do školyMy jsme zase moc hezký batohy dětem vybrali na nejkufry.cz tak zkuste mkrnout, mají fakt pěkný výběr a dobrý ceny :-)
Odpověď Helena | 26.4.2023 00:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výbava do školyKoukám na jejich eshop a mají opravdu hezký výběr, takový pěkný batohy jsem zatím neviděla, je na nich na prnví pohled vidět že snad budou kvalitní, díky :-)
Odpověď Lída | 26.4.2023 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Výbava do školyTy co jsme koupili kvalitní opravdu jsou, a líbí se mi že mají i takový moderní všechno :-)
Odpověď |