Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Čas s přáteli

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Čas s přáteli - diskuze na toto téma
Ahojky všem :) Prosím prosím, chci se zeptat… Jak trávíte čas s přáteli? Já bych naše sedánky ráda oživila nějakou fajn společesnkou hru, která nás věechny chytne. Ne nic složitého, nebo zdlouhavého… Jen něco, co nás zabaví a pobaví. Máte prosím tip?

Valounek | 14.4.2023 08:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čas s přáteli
Zahrajte si flašku nebo svlíkacího pokera. :))) Ale ne, teď vážně. To jsem jen včera viděla Hranice touhy, takže jsem z toho ještě celá hin. Každopádně já moc času s přáteli netrávím. Hodně času mi sebere práce a akvizice klientů pro svoje podnikání. Ale ráda bych. Takže přemýšlím, že něco deleguji na externí firmu https://www.axxel.cz/Akvizice-klientu-pro-vase-podnikani/ která se tímto zabývá. Já bych nicméně začala u společenských her, tím se nic nezkazí. :)

Odpověď
Pája | 19.4.2023 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čas s přáteli
My s kamarádkama rádi zajdeme do nákupáku, pochodíme obchody, dáme si dobrý jídlo, nějaký dortík apod. :) kdo jste z Prahy tak nej je to podle mě v https://galerieharfa.cz/ ve Vysočanech, kde mají fakt dobrý restaurace a obchody ;)

Odpověď
Majka | 28.4.2023 18:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čas s přáteli
My taky rádi trávíme čas s přáteli hraním společenských her, vždycky se jednou za čas sejdeme a hrajeme něco spíš jednoduchýho u čeho si můžeme i popovídat a je to moc fajn :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné