Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Bytové dekorace

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bytové dekorace - diskuze na toto téma
Ahoj holky, jak máte zařízen byt? Do jaké stylu, barvy? Já pořád řeším nějaké dekorace do bytu... No, tak jsem si říkala, že bysme si mohly trochu poradit :) Co kupujete do bytu vy? Čím si ho zlepšujete?

Sonny | 11.4.2023 16:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bytové dekorace
No, já si na doplňky, dekorace a maličkosti v bytě dost potrpím. Vždyť ty dělají domov domovem :) Já osobně hodně ráda nakupuju na https://www.bakly.cz. Znáš ten shop? Ten je super, mají hezkou nabídku a věci mají hodně kvalitní, originální, neokoukané :)

Odpověď
Kamila | 12.4.2023 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bytové dekorace
To je suprovej tip, líbí se mi, že mají opravdu široký sortiment a hlavně že mají takový stylový a originální kousky za dostupný ceny :)

Odpověď
Karola | 16.4.2023 13:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bytové dekorace
Já zase úplně tak na ty doplňky moc nejsem, protože je to pak šílené na utírání prachu, ale úplně jsem se vzhlídla v mechových obrazech, ty mě úplně očarovaly a tak už zdobí i naše zdi :-).

Odpověď
Janová | 20.4.2023 09:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bytové dekorace
Ty mechové obrazy jsem viděla v jedné restauraci, když jsme tam byli na výletě a také se mi moc líbí, ale když jsem viděla tu cenu u nás v obchoďáku, tak jsem z toho byla hodně překvapená. Je to docela drahé... , vím, že by se daly asi i vyrobit, ale na tyto věci já nejsem šikovná :-(

Odpověď
Karola | 26.4.2023 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Bytové dekorace
Tak nevím co je pro tebe drahé, ale já jsem je třeba koupila tady https://www.vzpominkovyodlitek.cz/mechove-obrazy/ a mě teda cena přijde dobrá :-)

Odpověď
Janová | 1.5.2023 15:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Bytové dekorace
Tak tady je mají za daleko lepší cenu, v tom obchoďáku byly ty obrazy 2x dražší než tady. Takže díky moc za dobrý typ, hned jsem si 3 objednala. Tady si koupím za tu cenu rovnou tři :-).

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné