Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Postele

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Postele - diskuze na toto téma
Ahoj, jak prosím upravujete postele ráno na celý den? Jen ustelete nebo dáváte i přehoz a dekorativní polštáře?

Ilona | 11.4.2023 17:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Postele
Ahoj, já ustelu a hodím na to přehoz i s polětářema. Příjde mi ta postel hezky upravená a nemusím se stydět, když někdo příjde :)

Odpověď
Běla Víznerová | 14.4.2023 10:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Postele
Taktéž, dávám přehoz, polštáře nemáme. Přehoz je super kvůli prachu, mám pocit, že se čím dál více práší. Z estetického hlediska to také lépe vypadá. Děti, když vlétnou do ložnice, tak se nepovalují v peřinách, ale na přehozu. Bez přehozu na naši postel Dotu z Expeda to prostě u nás nejde :-)

Odpověď
Marika | 1.6.2023 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Postele
Měla bych takovou otázku. Nekupovala některá z vás v poslední době do postele novou matraci? Pokud ano, tak jakou byste doporučovaly? Je mi jasné, že každému vyhovuje něco jiného, ale těch druhů matrací je tolik, že prostě nevím co vybrat. Dívala jsem se například na tento web https://www.matracky.cz/ a tam mají i takové matrace, o kterých jsem ještě nikdy neslyšela. Například z kokosového vlákna. Budu ráda za jakékoliv tipy, díky moc. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné