Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Akné po třicítce

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Akné po třicítce - diskuze na toto téma
Zdravím, poradíte - jak řešit akné po třicítce? Zkoušela jsem snad všechno, i kožní doktorku, ale zatím bylo všechno bez efektu a antibiotika užívat nechci.

Valounek | 18.4.2023 09:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akné po třicítce
Dobrý den, ještě než zkusíte antibiotika (občas to fakt není na škodu, přeci jenom se jedná o onemocnění, které v extrémní fázi ta antibiotika vyžaduje), tak si objednejte z https://www.herbavis.cz/produkt/kotvicnik-zemni-tinktura tribulus terrestris tinktura a zkuste je chvíli užívat. Podle mě je to fajn věc, která působí celkově na imunitu člověka a co si budeme. Akné může být v některých momentech i autoimunitní povahy. :)

Odpověď
Markéta | 19.4.2023 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akné po třicítce
Taky jsem strašně dlouho řešila akné, mám skoro čtyřicet let. Když už jsem to skoro vzdala, tak jsem objevila Orcacollagen, začala jsem ho denně užívat a akné mi úplně vymizelo. Jsem nadšená, kupuje si ho už i moje mamka a kolegyňky z práce.

Odpověď
Ella | 21.4.2023 23:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Akné po třicítce
Moc děkuji za komentář, o účincích kolagenu jsem toho dost četla, tak jsem ráda, že mi ho zmiňujete. Dívala jsem se na složení a mile mě překvapilo - neobsahuje totiž jenom kolagen, ale i jiné důležité látky. Ještě se zeptán na chuť - není cítit po rybách?

Odpověď
Markéta | 23.4.2023 13:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Akné po třicítce
Nemusíte mít strach, žádná pachuť není cítit, je vlastně chuťově moc dobrý. Navíc je nabytý cennými látkami. Kdyžtak doporučím i jejich členství - zaručuje plno výhod - nejnižší cenu za kolagen na trhu, dopravu zdarma, automatickou objednávku ... Tady najdete víc informací www.orcacollagen.cz/membership

Odpověď
Míša | 25.4.2023 07:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Akné po třicítce
Taky moc děkuji za tip - všude na Orcacollagen čtu dobré reference, takže ho vyzkouším. Snad mi na akné taky zafunguje, jako tobě :)

Odpověď
Pavla | 19.4.2023 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akné po třicítce
Ze své zkušenosti můžu doporučit kosmetiku https://www.byfemme.cz/miracletox/ moc mi pomohla dát konečně moji pleť do pořádku, zbavila jsem se pupínků, černých teček i vrásek a krásně se mi pleť i barevně sjednotila a zmizely mi i pigmentové skvrny.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné