| svačiny nejen do školy - diskuze na toto téma |
Ahojky zakládám tuto diskuzi pro inspiraci svačin pro děti a to nejen do školy, ale i doma. Já myslím, že ocení každá máma, protože už mi opravdu dochází nápady co dětem na svačiny dávat. Markét | 25.4.2023 09:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | svačiny nejen do školyU nás hodně frčí tousty, smetanové krémy, ovoce, zelenina, muffiny. Takže se to snažím nějakým způsobem střídat a občas se inspiruji na internetu :-). Odpověď Anet | 28.4.2023 09:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: svačiny nejen do školyTaké se inspiruji internetem, dělám i pomazánky a tortily a syn má rád bobíka, takže mu přidávám ke svačině i bobíka. Někdy jim dám nějakou sladkou buchtu. Odpověď Eva | 24.5.2023 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | svačiny nejen do školyTaky už nám to za chvilku začne. Holky kde koupit za nějakou rozumnou cenu aktovku, boxík na svačinu, láhev na pití a tady to? Poradíte někdo? Odpověď Dana | 25.5.2023 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: svačiny nejen do školyTak přesně tohle všechno včetně ještě penálu a sáčku na tělocvik jsem koupila v jednom setu ve stejném motivu. Dcera nadšená a já taky, protože set obsahoval kvalitní školní aktovku, která má ergonomicky tvarovaná záda a dobře nastavitelný zádový systém tak, aby se dal nastavit dítěti přesně na záda. Odpověď Eva | 26.5.2023 01:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: svačiny nejen do školyAha, a kde jste to teda vybrala? Odpověď Dana | 28.5.2023 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: svačiny nejen do školyMrkněte se na školní sety https://www.baagl.cz/od-1-tridy-3/ Určitě si tam vyberete, protože tam mají spoustu krásných motivů a věcí. Myslím si, že se dá vše pořídit za rozumnou cenu, když se podíváte třeba na nějaký ten set, co vlastně všechno za ty peníze obsahuje. Odpověď |