Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - svačiny nejen do školy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
svačiny nejen do školy - diskuze na toto téma
Ahojky zakládám tuto diskuzi pro inspiraci svačin pro děti a to nejen do školy, ale i doma. Já myslím, že ocení každá máma, protože už mi opravdu dochází nápady co dětem na svačiny dávat.

Markét | 25.4.2023 09:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
svačiny nejen do školy
U nás hodně frčí tousty, smetanové krémy, ovoce, zelenina, muffiny. Takže se to snažím nějakým způsobem střídat a občas se inspiruji na internetu :-).

Odpověď
Anet | 28.4.2023 09:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: svačiny nejen do školy
Také se inspiruji internetem, dělám i pomazánky a tortily a syn má rád bobíka, takže mu přidávám ke svačině i bobíka. Někdy jim dám nějakou sladkou buchtu.

Odpověď
Eva | 24.5.2023 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
svačiny nejen do školy
Taky už nám to za chvilku začne. Holky kde koupit za nějakou rozumnou cenu aktovku, boxík na svačinu, láhev na pití a tady to? Poradíte někdo?

Odpověď
Dana | 25.5.2023 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: svačiny nejen do školy
Tak přesně tohle všechno včetně ještě penálu a sáčku na tělocvik jsem koupila v jednom setu ve stejném motivu. Dcera nadšená a já taky, protože set obsahoval kvalitní školní aktovku, která má ergonomicky tvarovaná záda a dobře nastavitelný zádový systém tak, aby se dal nastavit dítěti přesně na záda.

Odpověď
Eva | 26.5.2023 01:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: svačiny nejen do školy
Aha, a kde jste to teda vybrala?

Odpověď
Dana | 28.5.2023 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: svačiny nejen do školy
Mrkněte se na školní sety https://www.baagl.cz/od-1-tridy-3/ Určitě si tam vyberete, protože tam mají spoustu krásných motivů a věcí. Myslím si, že se dá vše pořídit za rozumnou cenu, když se podíváte třeba na nějaký ten set, co vlastně všechno za ty peníze obsahuje.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné