| Kojenecké mlíčko - do kdy dávat? - diskuze na toto téma |
Zdravím, do kolika let jste dávali nebo dáváte dětem kojenecké mléko? Dcerce je rok a půl a říkám si jestli je to ještě potřeba. Marta | 20.4.2023 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kojenecké mlíčko - do kdy dávat?Já dávám synovi Sunar ještě teď ve dvou letech. Před spaním ho pořád vyžaduje, na klasické mléko je ještě malý a navíc dostane tu nejlepší výživu od Sunaru. Odpověď Stella | 22.4.2023 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kojenecké mlíčko - do kdy dávat?Maminky, souhlasím - je to výborná značka a UM mají podle mě nejlepší. Já sama ho kupuju dcerce, doporučila mi ho lékařka a na trhu je opravdu roky. Odpověď Monika | 25.4.2023 08:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kojenecké mlíčko - do kdy dávat?Dobrý den, děkuji všem za komentáře - napíšete ještě jaké konkrétní mlíčko od nich koupit? Odpověď Stella | 29.4.2023 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kojenecké mlíčko - do kdy dávat?Kupuju Sunar Premium, tady ho objednávám www.mall.cz/detska-mleka-standardni-12/sunar-premium-3-batoleci-mleko-700g Odpověď |