| Jemný odličovací gel - diskuze na toto téma |
Zdravím, mám hodně suchou pleť a odličovací gel to ještě zhoršuje. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Valounek | 20.4.2023 09:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jemný odličovací gelDobrý den, pravděpodobně bude problém v tom, že používáte špatný odličovací gel. Ona kosmetika na problematickou pleť není práce s buzolou, milé děti, jak by řekl klasik. Doporučuji návštěvu kosmetického studia a koupit si kosmetiku, kterou vám přímo doporučí tam. Já sama používám kosmetiku ze studia www.beautiful-me.cz/kosmetika ale je jasné, že si můžete vybrat i v místě vašeho bydliště. :) Odpověď Běloušek | 21.4.2023 10:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jemný odličovací gelMůžete mi dát někdo tip na odličovací gel na citlivé oči, všechny co jsem zatím používala mně nevyhovovaly, oči mně po nich svědí. Díky. Odpověď Lída | 24.4.2023 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jemný odličovací gelSouhlasím, tento gel je jemný a šetrný, takže na citlivé oči je ideální www.dm.cz/astrid-hyaluron-micelarni-gel-cistici-p8592297009085.html Odpověď Laura | 27.4.2023 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jemný odličovací gelMoc děkuji za doporučení, tento gel určitě vyzkouším, všude na něj čtu samé dobré ohlasy. Odpověď Hana | 29.4.2023 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Jemný odličovací gelJá mám značku Astrid ráda, ale tento odličovač neznám, takže si ho taky objednám a vyzkouším, má totiž dobré recenze. Odpověď Tamara | 23.4.2023 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jemný odličovací gelMě se osvědčil Astrid Hyaluron - je ideální na hodně citlivou pleť, nevysušuje, odličuje lehce a pleť je po něm krásně vyživená, hladká a vláčná. Odpověď |