Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Jemný odličovací gel

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jemný odličovací gel - diskuze na toto téma
Zdravím, mám hodně suchou pleť a odličovací gel to ještě zhoršuje. Nemáte někdo podobnou zkušenost?

Valounek | 20.4.2023 09:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jemný odličovací gel
Dobrý den, pravděpodobně bude problém v tom, že používáte špatný odličovací gel. Ona kosmetika na problematickou pleť není práce s buzolou, milé děti, jak by řekl klasik. Doporučuji návštěvu kosmetického studia a koupit si kosmetiku, kterou vám přímo doporučí tam. Já sama používám kosmetiku ze studia www.beautiful-me.cz/kosmetika ale je jasné, že si můžete vybrat i v místě vašeho bydliště. :)

Odpověď
Běloušek | 21.4.2023 10:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jemný odličovací gel
Můžete mi dát někdo tip na odličovací gel na citlivé oči, všechny co jsem zatím používala mně nevyhovovaly, oči mně po nich svědí. Díky.

Odpověď
Lída | 24.4.2023 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jemný odličovací gel
Souhlasím, tento gel je jemný a šetrný, takže na citlivé oči je ideální www.dm.cz/astrid-hyaluron-micelarni-gel-cistici-p8592297009085.html

Odpověď
Laura | 27.4.2023 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Jemný odličovací gel
Moc děkuji za doporučení, tento gel určitě vyzkouším, všude na něj čtu samé dobré ohlasy.

Odpověď
Hana | 29.4.2023 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Jemný odličovací gel
Já mám značku Astrid ráda, ale tento odličovač neznám, takže si ho taky objednám a vyzkouším, má totiž dobré recenze.

Odpověď
Tamara | 23.4.2023 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jemný odličovací gel
Mě se osvědčil Astrid Hyaluron - je ideální na hodně citlivou pleť, nevysušuje, odličuje lehce a pleť je po něm krásně vyživená, hladká a vláčná.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné