Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Plavky od relleciga.cz

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Plavky od relleciga.cz - diskuze na toto téma
Dobrý den, na relleciga.cz mají krásné plavky a přemýšlím, že bych si u nich dvoje objednala. Máte někdo se značkou zkušenost?

Valounek | 21.4.2023 08:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plavky od relleciga.cz
Mám doma dvoje a musím říct, že je to docela fajn. Jen jednou jsem musela reklamovat, protože mi nějak začaly pouštět barvu. Naštěstí to bylo u nás doma u bazénu, takže se nic moc nedělo, ale třeba někde v resort v zahraničí by to nebylo nic příjemného. Já můžu doporučit zase bio šaty od https://www.happynature.cz/damske-saty , které jsem si nedávno pořídila ve dvojím vydání. :)

Odpověď
Zuzka | 21.4.2023 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plavky od relleciga.cz
Zkušenost nemám, ale počkám si na recenze, protože mají fakt parádní plavky.

Odpověď
Radka | 23.4.2023 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Plavky od relleciga.cz
Já už mám od nich čtvrté plavky a spokojenost. Mají perfektní stálost barev, každý rok jsem s nimi u moře a není to na nich vůbec poznat. Navíc mají u každého modelu minimálně 3 střihy kalhotek k výběru, což je super.

Odpověď
Barbora | 25.4.2023 14:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Plavky od relleciga.cz
Já jsem minulý týden objednala tyhle www.relleciga.cz/bikiny/vrchni-dil/push-up/melounove-cervene-maxi-push-up-plavky-s-kostici-relleciga-rellicious-vrchni-dil-cs-cz úplně mě uchvátila jejich nabídka, mají krásné barvičky i střihy. Velikost odpovídá tabulce, ale dívala jsem se, že mají na stránkách možnost výměny do 14ti dnů. Poštovné tam si hradí zákazník, ale nový kousek Ti už zašlou zdarma.

Odpověď
Stáňa | 30.4.2023 12:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Plavky od relleciga.cz
Já plavky vybírám taky jen na relleciga.cz, k výběru mají několik střihů, vrchní a spodní díl lze vybrat zvlášť, což je ideální.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné