| Přírodní barva na vlasy - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zda nemáte zkušenosti s nějakými přírodními barvami na vlasy? Chtěla bych vyzkoušet, ale nevím do čeho jít. Mám červené vlasy a ráda bych si je ponechala, nemáte někdo ozkoušeno?:) Lucie V. | 22.4.2023 10:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní barva na vlasyPoužívám už delší dobu tyhle https://www.khadi.cz/rostlinne-barvy-na-vlasy. Jsou zcela přírodní s certifikací a jsem s nimi spokojená. :) Odpověď Sabina M. | 24.4.2023 17:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní barva na vlasyDěkuji za tip a chytají dobře? Potřebuju něco speciálního na barvení ? Odpověď Lucie V. | 25.4.2023 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní barva na vlasyNe nepotřebuješ, smícháš jen s vodou a naneseš, chytají hezky, ale určitě lépe pokud máš vlasy zbavené parabenů a silikonů. Takže doporučím koupit před prvním barvením jejich prášek na vlasy, je u těch barev. :) Já od nich používám i šampony a vlasy mám krásný, lesklý a zdravější. :) Odpověď Sabina M. | 26.4.2023 10:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přírodní barva na vlasyMoc děkuji Luci za pomoc a tip. :) Mrknu na to a dám případně vědět jak to dopadlo. :) Odpověď |