| Kolagen pro kočku - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, jaký kolagen koupit pro dospělou kočku? Hodně teď čtu, že by se kolagen měl dávat preventivně, jen nevím jaká značka je dobrá. Lucie | 23.4.2023 12:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kolagen pro kočkuSouhlasím, já naší kočce dávám kolagen vždycky 2x do roka. Kupuju čistý kolagen v kostičkách Colafit Dog & Cat, který je důležitý pro chrupavky, klouby, kosti a srst. Odpověď Stáňa | 25.4.2023 14:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kolagen pro kočkuDobrý den, jen se zeptám - takže kolagen dávat, i když kočka nemá žádné potíže? Mě nikdy nenapadlo kočce dávat cokoliv navíc než krmivo. Odpověď Lucie | 27.4.2023 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kolagen pro kočkuAno, prevence je vždycky důležitá a hlavně levnější než nějaký zdravotní problém. Přece jen chceme, aby tady naši mazlíčci byli co nejdýl. Taky kolagen objednávám www.lekarnapohoda.cz/zbozi/colafit-dog-amp-cat-100-kost-123313 Odpověď Stáňa | 30.4.2023 14:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kolagen pro kočkuTo je fakt, navíc jsem Colafitvet četla samé dobré recenze. Odpověď |