| 3D tiskárna a vaše zkušenosti - diskuze na toto téma |
Máte s 3D tiskárnou prosím někdo zkušenosti? Pořídila jsem si ji domů a chtěla bych na tom začít pravidelně vyrábět. Potřebovala bych se zeptat, kde do toho berete kvalitní tiskové struny? Karel | 23.4.2023 14:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | 3D tiskárna a vaše zkušenostiMy s manželkou taky vyrábíme různé předměty, které využíváme u nás v cukrárně. Třeba siluety do svatebních dortů atd... Bereme tiskové struny po velkých cívkách, protože je o to opravdu zájem. Naposledy se mi podařilo dokonce objednat tiskovou strunu, která v noci svítí, je vlastně fosforeskující. Odpověď Magda | 28.4.2023 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: 3D tiskárna a vaše zkušenostiKde? To by bylo super, to by se mi taky hodilo do spousty výrobků. Kde se dá sehnat? Odpověď Karel | 30.4.2023 16:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: 3D tiskárna a vaše zkušenostiNo jasně, ono se s tím pak dá vymýšlet spousta věcí. Mrkněte na https://www.nc.cz/pro3d-tiskova-struna-pla-1-75mm-zelena-svitici-ve-tme-metraz-cena-za-1m-pla-filament-glow-in-dark-green-_d272689.html Vypadá to fakt dobře, když z toho něco uděláte. Odpověď |