| Nůž pro zálesáka - diskuze na toto téma |
Ahoj ženy, můj muž je zálesák, prostě takový ten blázen, který má potřebu pořád odcházet do lesa jen s batohem na zádech. Naposledy si ale stěžoval, že jeho starý nůž se rozsypal. Chtěla bych mu udělat radost a koupit nový, ale opravdu kvalitní? Nemáte taky doma zálesáka? Nevíte, kde bych mohla nůž koupit? Marta | 28.4.2023 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nůž pro zálesákaKrásné a opravdu kvalitní nože mají tady dellinger.cz. Kupovala jsem tady manželovi lovecký nůž ke kulatinám a myslím, že bys těžko hledala nějaký kvalitnější a stylovější, manžel ho skoro nedá z ruky ;)
Odpověď Lenik | 29.4.2023 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nůž pro zálesákaMmm tak ty jsou opravdu parádní, koukám i na ty katany, nádhera! Je vidět že to má všechno "duši" :)
Odpověď Ema | 17.5.2023 10:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nůž pro zálesákaA jaký si mu koupila přesně, koukám se na jejich web a je tam velký výběr. Brácha by jistě taky ocenil k narozeninám už nový. Díky. Odpověď JaneX | 15.7.2023 16:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nůž pro zálesákaMůj manžel a drahý muž ode mě dostal kvalitní nůž od Mikovu. Ale ten má čistě jako zálesák. A pak ještě kvalitní multifunkční univerzál od Swissu. Používá ho prakticky pořád. Dokonce s ním i šrouboval branky na míru od https://www.ploty-brany-praha.cz/branky-na-miru/ které jsme si nechávali udělat na zahradu. Byly tam totiž šrouby, na které měl doma šroubovák právě jenom na tom noži. :) Odpověď |