| Clip in culík - diskuze na toto téma |
Holky, je tu někdo, kdo má zkušenosti s úpravou účesu pomocí clip in? Hodně se mi líbí culíky clip in, ale nevím, od koho koupit. Jako dívala jsem se na net, ale byla jsem až překvapená, kolik shopl clipy nabízejí. Mají tip na shop, kde koupím kvalitní clipy a kde mají bohatou nabídku? Hlavně tedy clip in culíků. Díky. Vikky | 25.4.2023 00:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip in culíkJá si clipy kupuju docela dlouho a dlouho si díky nim upravuji účest. Mám jak sety, tak i pásy. Ty pásy nosím častěji, ale někdy si chci vlasy i zahustit, tak nasadím sety. Z čeho jsem ale vyřízená, to jsou clip in culíky. Koupila jsem si teď tento https://www.hotstyle.cz/326-clip-culik-cop-ze-100-japonskeho-kanekalonu-65cm-rovny-svetly-melir.html a je dokonalý. Účes parádní. Jen prosím, až budeš vybírat, zvol shop, kde mají pravé vlasy. Ten hotstyle je nabízí :) Odpověď Majka | 4.5.2023 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip in culíkCo se týká prodlužování vlasů tak jsem spokojená s clipy od www.vlasy-levne.cz. Jsou kvalitní z pravých lidských vlasů.
Odpověď Věra | 11.5.2023 08:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Clip in culíkTaky znám vlasy-levne. Mají pobočku v Brně. Ráda k nim chodím, s jejich službami jsem spokojená. Odpověď Pamela | 16.5.2023 09:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Clip in culíkA jakou metodou máte od nich vlasy prodloužené? Nabízí jich víc, nemůžu si vybrat. Odpověď Věra | 22.5.2023 08:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Clip in culíkNa doporučení jsem zvolila metodu Micro Ring. S výsledkem jsem spokojená. Odpověď |