Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 02. května 2026, svátek má Zikmund, zítra Alexej
Vyhledávání

Diskuse - Hubnutí do plavek

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hubnutí do plavek - diskuze na toto téma
Maminyyyyy, je skoro konec dubna, za chvíli bude léto a co patří k létu? No voda :D A co k vodě? :D No plavky :D a tím pádem moje noční můra... A proč? Protože jsem jak tuleň :D Takže... dotaz :D Jak zhubnu? :D Jaká je podle vás nejlepší metoda hubnutí, prosím? Díky moc za každý tip.

Emili | 25.4.2023 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí do plavek
Jeeee, úplně v klidu... Já jako vím, že už čas kvapí, ale klíííd, pořád je dost času :) Pokud teda zvolíš dobrý typ hunutí :) Já jsem zvolila https://www.ketodiet.cz/ a musím říct, že konečně hubnu tak, aby mě výsledky motivovaly :)

Odpověď
Martina | 9.5.2023 19:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí do plavek
Hele, já jsem se koukala na jejich web a nějak se nemůžu vyznat v těch jejich programech na hubutí. Jaký program zvolil? Jako myslím tím, podle čeho se orientovat? Je to jen podle toho, kolik chci shodit?

Odpověď
Nina | 30.4.2023 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí do plavek
Já jsem opravdu zhubla až když jsem začala pravidelně cvičit. Začala jsem chodit v Brně do fit klubu Zone4you, kde si po cvičení vždycky ještě oddychnu ve wellness a je to skvělý. Navíc mám konečně svou vysněnou váhu a cítím se líp i po psychické stránce :)

Odpověď
Martta | 13.5.2023 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí do plavek
Díky, už nějakou dobu jsem se snažila dokopat k tomu se někam zapsat a pořád jsem byla zaseknutná na tom že vlastně nevím kam a jak jsem koukla na tohle tak mám jasno :)

Odpověď
Zuzka | 3.3.2025 19:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí do plavek
Hubnutí je běh na dlouhou trať a pro mě to byla pořádná výzva. Hlavně mě odrazovalo, že jsem neviděla žádné výsledky. Pak jsem si koupila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ a konečně mám jasno. Počítají mi kroky, ukazují spálené kalorie a motivují mě každý den se hýbat. Nejvíc mě baví, že si můžu vybrat z různých sportovních režimů a sledovat, jak se zlepšuji.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné