Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 06. května 2026, svátek má Radoslav, zítra Stanislav
Vyhledávání

Diskuse - Pantofle do školy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Pantofle do školy - diskuze na toto téma
Sháním pro syna kvalitní pantofle do školy, ze kterých mu nebude vykluzovat noha a budou mít aspoň trochu anatomickou stélku. Poraďte kvalitní značky a obchody, díky :)

Mirka | 30.4.2023 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pantofle do školy
No tak to se k tobě přidám, taky vybírám nějaké zdravé pantofle, hlavně aby podporovaly klenbu a vypadaly dobře.

Odpověď
Klára | 1.8.2024 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pantofle do školy
Můj syn začne od září jezdit sám na kole do školy a já chtěla mít jistotu, že dorazí bezpečně. Proto jsem se rozhodla mu pořídit chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ Hodinky mají GPS, která mi umožňuje sledovat jeho polohu v reálném čase, což je neocenitelné. Navíc jsou vybaveny kamerou, díky které můžeme komunikovat přes video hovor. To mi dává možnost vidět, že je vše v pořádku. Syn si hodinky hned oblíbil, protože jsou pohodlné a snadno se ovládají. Design je velmi atraktivní a hodinky jsou robustní, takže vydrží i hrubší zacházení. Jsem nadšená, že jsem zvolila tento model, protože mi poskytuje klid a synovi svobodu. Určitě doporučuji všem rodičům, kteří chtějí mít přehled o svých dětech a jejich bezpečnosti.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné