| Kosmetika na zpevnění pleti - diskuze na toto téma |
Ahoj, můžete poradit co vám pomohlo zpevnit pleť? Mám pleť takovou povadlou a povolenou a přijde mi, že mě to hodně zestařilo tak prosím sdílejte tipy na něco co rychle pomůže.
Martinka | 30.4.2023 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na zpevnění pletiJá uvažuju nad nějakým estetickým zákrokem, chtěla bych jít asi na lifting obličeje, byl jste někdo?
Odpověď Alice | 30.4.2023 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na zpevnění pletiTak to se k tobě připojím, protože už to na sobě taky vidím, že mi pleť ztratila elasticitu
Odpověď Melisa | 22.5.2023 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na zpevnění pletiJá jsem byla na faceliftu a jsem za to moc ráda, že jsem se k tomu dokopala. Mám pocit, že jsem omládla tak o 15 let :)) byla jsem na klinice v Praze viz https://www.abclinic.com/ jestli nevíte kam jít, tak určitě doporučuju.
Odpověď Martinka | 23.5.2023 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika na zpevnění pletiDěkuju moc za odpověď, u jakého doktora si prosím tě byla?
Odpověď |