| Balená voda - diskuze na toto téma |
Pijete vodu z kohoutku nebo si kupujete balenou? Mně poslední dobou ta naše voda hrozně nechutná, chutná tak nějak chemicky vůbec z toho nemám dobrý pocit. A o balené jsem zase četla že nikdy nevíš jak je skladovaná, že může být plná plísní a bakterií...
Nela | 2.5.2023 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Balená vodaJako popravdě to člověk asi nesmí až tolik řešit. Mně naše voda taky vyloženě nechutnala takže jsme potom i kvůli dětem abychom to nemuseli řešit koupili filtr na vodu přímo ke kohoutku a ta voda z něj je opravdu dobrá. Jestli tě to zajímá tak je to firma Dionela. Jinak když jedeme někam tak taky koupím třeba vodu v lahvi, ale to spíš výjimečně i kvůli plastům atd.
Odpověď Anka | 2.5.2023 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Balená vodaJá nad takovým filtrem taky přemýšlím, teď kupuju balenou kojeneckou vodu ale moc dobrý pocit z toho nemám potom co jsem četla jak špatně ty balený vody dopadají při namátkových testech, nikdy nevíš jak tu vodu skladují atd.
Odpověď vivien5 | 2.5.2023 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Balená vodaMy máme filtry, který nám na kojeneckou vodu filtruje a je to fakt moc prima. Koupili jsme ho od české firmy Dionela, ty mají filtry kvalitní co vyhrály i v dTestu.
Odpověď Anka | 21.6.2023 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Balená vodaMoc děkuju za tip, už dlouho vybírám a nemohla jsem se rozhodnout a tohle vypadá za všeho nejlíp, navíc je to český výroba což je pro mě velký plus :)
Odpověď vivien5 | 26.6.2023 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Balená vodaTo se mi právě taky líbilo, a jak jsem viděla že i v tom dTestu vyhráli tak jsem měla jasno :)
Odpověď |