| Čistění pleti - diskuze na toto téma |
Pěkný den :) Holky, ráda bych znala vaše tipy na kvalitní pleťovou péči. Teda hlavně v tom ohledu, co se čištění pleti týká :) S čím jste spokojeny? Co vám vyhovuje? Alex | 4.5.2023 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čistění pletiAhoj, já jsem docela dlouho hledala péči o pleť, která by mi vyhovovala. Zkusila jsem toho opravdu hodně. A nakonec mi nejlíp sedla skicare péče od elemis https://www.notino.cz/elemis/advanced-skincare-jemny-cistici-gel-pro-citlivou-a-suchou-plet/. Ta je skvělá. Je super pro citlivou pleť. Za mě doporučuju. Odpověď Sonny | 15.6.2023 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Čistění pletiElemis je skvělá značka :) Já ji taky používám, nedám na ni dopustit. A je super, že na tom Notinu ji mají v nabídce a navíc za skvělou cenu. Odpověď Andous | 6.6.2023 13:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čistění pletiČauko, já jsem přesedlala teda na přírodní kosmetiku jak na čištění pleti, tak i co se týče péče o pleť a tělo. Používám od LaOrganica a jsem velmi spokojená. Odpověď Hanka | 26.6.2023 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Čistění pletiA to je 100% přírodní kosmetika, netestovaná? Mají nějaký certifikát? Teď je toho na trhu hodně a ne každá firma co se honosí názvem přírodní, je opravdu přírodní a netestovaná. Odpověď Andous | 28.6.2023 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Čistění pletiAno jsou. Mají Cruelty Free, Vegan Societly, SOIL ASSOCIATION, Eccosert a další. :) Já jsem si tuto firmu vybrala právě kvůli těmto certifikátům i když se to poté odráží na ceně, nevadí mi to, protože je opravdu kvalitní a velmi mi pomohla. :) Odpověď Akinomka | 16.6.2023 11:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čistění pletiNa to čistění pleti je dokonalá tato péče https://www.notino.cz/elemis/energising-cleanse-toner-darkova-sadapro-dokonale-vycisteni-pleti/. Tu můžu za sebe jedině doporučit... Je šetrná a účinná. Odpověď Blanka | 3.7.2023 08:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čistění pletiJá jsem teda hledala dlouho, co bych si na tu svou pleť koupila, protože mi nic moc nesedlo... Mám ji hodně citlivou, nicméně tato značka teda vyhovuje i mě se přiznám. A jsem za to ráda... po tom dlouhým zkoušení :D Odpověď |