| Lupy - diskuze na toto téma |
Chtěla bych se zeptat jestli jsou účinné nějaké babské rady, co se týče lupů ? Protože co se týče přípravků z drogérie, tak těch jsem vyzkoušela poměrně dost, ale žádný mě lupů nezbavil a přijde mi to, že to mám čím dál horší :( Katie | 4.5.2023 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | LupyHele, babské rady ti asi nedoporučím... Jako neříkám, že jsem je ze zoufalství nezkoušela, ale ono to moc nepomáhá, no. Co mi na tento problém pomohlo, co je vlasový peeling. Ten mi teda snad jako jediný opravdu pomohl. Je to tento https://www.notino.cz/christophe-robin/cleansing-purifying-scrub-with-sea-salt-cistici-sampon-s-peelingovym-efektem/. Vyplatí se do něj investovat :) Odpověď Fanny | 15.6.2023 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | LupyTuhle péči si určitě kup. Je dokonalá. Sama jsem ji zvolila. A ty lupy už nemám, opravdu mi pomohla. Odpověď Akinomka | 16.6.2023 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: LupyNo tak paráda! Jak dlouho trvalo, než ti ta péče zabrala a ten problém vyřešila? Odpověď Katie | 3.7.2023 08:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | LupyHele, takto... jako hned po oprvním použití jsem viděla, že těch lupů je méně. Jako nezmizely úplně, to ne, ale jak ten šampon používám dýl a dýl, tak už jsem bez lupů úplně. A jsem za to ráda. Konečně jsem objevila něco, co mi opravdu vyhovuje a na ty problémy pomáhá. Odpověď |