Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 02. června 2026, svátek má Jarmil, zítra Tamara
Vyhledávání

Diskuse - Lupy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Lupy - diskuze na toto téma
Chtěla bych se zeptat jestli jsou účinné nějaké babské rady, co se týče lupů ? Protože co se týče přípravků z drogérie, tak těch jsem vyzkoušela poměrně dost, ale žádný mě lupů nezbavil a přijde mi to, že to mám čím dál horší :(

Katie | 4.5.2023 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lupy
Hele, babské rady ti asi nedoporučím... Jako neříkám, že jsem je ze zoufalství nezkoušela, ale ono to moc nepomáhá, no. Co mi na tento problém pomohlo, co je vlasový peeling. Ten mi teda snad jako jediný opravdu pomohl. Je to tento https://www.notino.cz/christophe-robin/cleansing-purifying-scrub-with-sea-salt-cistici-sampon-s-peelingovym-efektem/. Vyplatí se do něj investovat :)

Odpověď
Fanny | 15.6.2023 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lupy
Tuhle péči si určitě kup. Je dokonalá. Sama jsem ji zvolila. A ty lupy už nemám, opravdu mi pomohla.

Odpověď
Akinomka | 16.6.2023 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Lupy
No tak paráda! Jak dlouho trvalo, než ti ta péče zabrala a ten problém vyřešila?

Odpověď
Katie | 3.7.2023 08:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lupy
Hele, takto... jako hned po oprvním použití jsem viděla, že těch lupů je méně. Jako nezmizely úplně, to ne, ale jak ten šampon používám dýl a dýl, tak už jsem bez lupů úplně. A jsem za to ráda. Konečně jsem objevila něco, co mi opravdu vyhovuje a na ty problémy pomáhá.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné