Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Řasy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Řasy - diskuze na toto téma
Pěkný den :) Holky, máte prosím zkušenost se serem na růst řas? Já je mám jako docela husté, to je v pohodě, ale bohužel krátké :( A docela mě to trápí. Napadlo mě, že bych to zkusila vyřešit růstovým serem... Ale jaké zvolit? Je jich hodně, ale nevím, jaké je dobré a funguje? Máte vy nějaké zkušenosti?

Žaneta | 5.5.2023 10:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Řasy
Tak hele, ty je máš alespoň hustý :D to je částěčná výhra :D já nemám ani to... ani hustý, ani dlouhý :D Ale koupila jsem si toto serum https://www.notino.cz/orphica/realash-serum-na-rasy/. Je jak na růst, tak na hustotu a musím teda říct, že super. Krásně zabralo. Za mě toto sérum opravdu mohu jedině doporučit :)

Odpověď
Alice | 15.6.2023 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Řasy
U toho sera na řasy se opravdu vyplatí investovat. Jako ano, v nabídce je hodně ser, za přijemné peníze, ale ty nejsou účinné. Já mám z notina taky zkušenost s tímto a super. Jsem nadšená. Opravdu účinkuje.

Odpověď
Michala | 16.6.2023 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Řasy
Můžu se k tomu seru zeptat? Už jsem se na něj dívala, ale přeci jen není levné... Po jaké době jeho používání jsi viděla změnu k lepšímu?

Odpověď
Tonka | 27.6.2023 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Řasy
Já mám zkušenost opravdu s hodně produkty. A musím říct, že tady u toho séra na řasy, víc, než kdekoli jinde, opravdu záleží na ceně. Za kvalitní serum je prostě potřeba si připlatit...

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné