| Partnerova horší erekce - diskuze na toto téma |
Kdo mi prosím poradíte, jak pomoci partnerovi k lepší erekci? Opravdu fungují i nějaké ty prášky na erekci? Máte zkušenost prosím? Honza | 11.5.2023 19:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Partnerova horší erekceAno opravdu fungují, za předpokladu, že vyberete opravdu kvalitní prášky na erekci tak se nemusíte bát a budou opravdu bez problémů fungovat. Já používám prášky na erekci celkem pravidleně a díky tomu mohu pravidelně s manželkou souložit bez nějakých komplikací a taky mi přijde, že vydržím daleko víc než před tím. Odpověď Linda | 14.5.2023 01:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Partnerova horší erekceJaké ty prášky na lepší erekci teda pravidelně užíváte? Zajímalo by mě totiž, které dokáží opravdu fungovat? Odpověď Honza | 19.5.2023 07:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Partnerova horší erekceMůžete pro svého partnera zkusit koupit prášky na lepší erekci https://www.erectan.cz/pripravky-na-erekci/erectan-400-mg Pokud by vás to víc zajímalo, tak pak vlastně na těch stránkách můžete najít kompletní složení. U mě to funguje vždy a spolehlivě. Jsem za to rád, že můžu mít zase silnou a pořádnou erekci. Odpověď |