| Velmi slabá erekce - co s tím? - diskuze na toto téma |
Zdravím, už dlouhou dobu mám problém s erekcí... Myslel jsem si, že to prostě nějak přejde, ale nepřešlo... Zkusil by mi někdo poradit prosím, co mu na erekcí třeba dobře funguje? co by stálo za to vyzkoušet? Libor | 11.5.2023 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Velmi slabá erekce - co s tím? Hlavně to nesmíte vzdávat no. Já jsem si na erekci našel prášky, které orpavdu fungují. Ale taky to nějakou dobu trvalo. Ted když si vezmu prášek, tak můžu cca do hodiny zase pořádně bušit. Odpověď Roman | 14.5.2023 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Velmi slabá erekce - co s tím? Můžete mi poradit, jaké prášky na erekci jste si teda našel co vám opravdu fungují? Odpověď Libor | 19.5.2023 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Velmi slabá erekce - co s tím? Mám rád, když se takové věci dají řešit přírodní cestou, a proto jsem si pořídil prášky na erekci https://www.supererekce.cz/3-lang Doporučím vyzkoušet, protože když sám uvidíte, že fungují, tak budete nadšený stejně jako já, když si budete zase moct normálně užívat. Odpověď |